Подать объявление

Будівництво ЖК Riel City: що зроблено у липні 2021 року

Будівництво ЖК Riel City: що зроблено у липні 2021 року
ЖК Riel City будують у Залізничному районі Львова на вулиці Рудненській, 8, у 20 хв їзди на автомобілі від центральної частини міста.

Портал Domik.ua дізнався, що зведення житлового комплексу Riel Сity у липні активно триває. Окрім цього, Корпорація Нерухомості РІЕЛ та керівник проєкту Роман Дмитрах детальніше розповів про стан будівництва. Наразі відомо, що в першій черзі повністю завершено облаштування фасаду.

Паралельно із цим у секціях № 5, 5-В та 1-В триває монтаж пасажирських ліфтів та тинькування стін у місцях загального користування (МЗК). 

Водночас у секціях № 5-А і 1-А завершено облаштування системи опалення та продовжується підготовка до залиття стяжки підлоги.

Проводиться благоустрій прибудинкової території. 

Так наразі виглядає один із будинків ЖК Riel City

Також нам стало відомо, що у другій черзі в секції № 5-А  встановлення вікон перебуває на завершальному етапі. Керівник проєкту повідомив, що у секції №1-Б завершено монолітні роботи та залиття парапетів, мурування стін виконується на 7-му і 8-му поверхах.

Забудовник відзвітував і про стан будівництва у секції № 1. Наразі тут вже завершено облаштування плити перекриття 4-го поверху та триває зведення вертикалу 5-го. 

Про будівництво третьої черги відомо, що у секції № 2 завершено облаштування систем водопостачання та водовідведення. Фасадні роботи виконують згідно з планом. Електромонтажні роботи тривають у секціях № 2 і 4. 

Триває облаштування інженерних мереж ЖК Riel City

Також відомо, що у секції № 4-Б триває облаштування цокольного поверху, а у секціях № 2-Б і 5-Б завершено вертикал 12-го поверху та триває мурування стін на 9-му.

Будівельний майданчик ЖК Riel City

Аби дізнатися більше про будівництво та наявність квартир у ЖК Riel Сity, звертайтеся у відділ продажу за телефоном: +38 (032) 294 98 26.

Також долучайтеся до обговорення проєкту на форумі ЖК Riel Сity.

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее