Подать объявление

City One Development передав медичне обладнання для реанімаційного відділення

City One Development передав медичне обладнання для реанімаційного відділення
У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, девелопер передав одній зі столичних лікарень необхідне медичне обладнання.

Інвестиційно-девелоперська компанія City One Development передала медичне обладнання для реанімаційного відділення Київської міської клінічної лікарні № 12. Як стало відомо порталу Domik.ua, дане обладнання забезпечує підтримку життєво-важливих функцій організму людини та розраховане на розміщення в стаціонарах лікарень, які зможуть приймати пацієнтів із ускладненнями від COVID-19.

Допомога реанімаційному відділенню від компанії  City One Development

«Ми усвідомлюємо рівень загрози, який існує зараз через поширення небезпечного коронавірусу COVID-19. Тому, дуже важливо, щоб зараз бізнеси, люди, робили кроки та певні дії, щоб підтримати наших медичних працівників  та лікарні, які є головним форпостом у боротьбі з цією недугою. Ми маємо приклад наших європейських сусідів, які також, об’єднуючись та підтримуючи один одного, долають ризики, проходять випробування. Як показує досвід, тільки рішучі дії, відповідальність кожного з нас, запускають ефективний механізм подолання цієї напасті. Ми, в City One Development, закликаємо приєднатись до таких ініціатив, разом діяти та йти до спільної мети – збереження людського здоров'я, життя та зупинку поширення коронавірусу в країні», – коментує президент інвестиційно-девелоперської компанії City One Development Валерій Кодецький.

Передавання обладнання реанімаційному відділенню Київської міської клінічної лікарні № 12

«Цей перелік обладнання, який отримала сьогодні наша лікарня – практично рятує життя людей. Особливо зараз, коли все суспільство активно бореться із розповсюдженням коронавірусу. Дане обладнання представлене різним  класом й виконує різноманітні функції: є спеціальні шприцеві насоси для введення медикаментів, що підтримують основні функції організму людини, аспіратори для виведення слизу із організму людини, що знаходиться на апараті штучного дихання, пульсоксиметри, 15-дюймові монітори, які показують кількість кисню, який доставляється в організм людини, щоб відслідковувати дихальну функцію й т. ін. Тепер якість лікування та моніторингу, завдяки такій апаратурі, буде значно покращено» – коментує кандидат медичних наук, завідувач відділення інтенсивної терапії та анестезіології Київської міської клінічної лікарні № 12 Петро Булича.

Загалом сьогодні передано 28 одиниць медичної техніки та обладнання, але в компанії докладають максимум зусиль, щоб закупити також апарати для штучної вентиляції легень, які вже замовлені та очікують підтвердження доставки. Київська міська клінічна лікарня № 12 – не єдина, кому передає медичні препарати компанія. Необхідним обладнанням також будуть забезпечуватись лікарні регіонів України. 

Девелоперська компанія повного циклу City One Development надає послуги в сфері будівництва з 2006 року. Портфель проектів налічує понад 750 000 кв. м реалізованої нерухомості, а також 569 341 кв. м нового будівництва. Серед відомих столичних об’єктів компанії – житловий квартал бізнес-класу «Новопечерські Липки».

Новина від компанії City One Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее