Подать объявление

DIM Group запрошує всіх на веломарафон «Київська сотка-2019»

DIM Group запрошує всіх на веломарафон «Київська сотка-2019»
У рамках веломарафону «Київська сотка-2019» відбудеться розіграш подарунків і знижок на купівлю квартир у комплексах компанії DIM Group – «Метрополіс» та Park Lake City.

Як стало відомо порталу Domik.ua, 1 вересня 2019 року в Києві відбудеться щорічний веломарафон «Київська сотка», де усі бажаючі зможуть взяти участь у подоланні дистанції на 50 або 100 км. Компанія DIM Group пропонує почати осінь здорово і запрошує взяти участь у заході та стати учасником розіграшу цінних подарунків, а також знижок на придбання квартир у комплексах для життя «Метрополіс» та Park Lake City.

Подарунки і знижки від  DIM Group на марафоні «Київська сотка-2019»

Щоб стати учасником розіграшу, потрібно заповнити анкету при отриманні стартового набору учасника велоподії. У забудовника зазначили, що ознайомитися із деталями заходу, маршрутом велогонки та зареєструватися можна на офіційному сайті організатора. Визначення результатів відбуватиметься після заїзду, з 15:00 до 16:30, шляхом рандомного вибору анкет.

Як розповіли у забудовника, на фініші марафону, біля ТРЦ «Магелан», будуть розташовані стенд і святкова локація житлового комплексу екосфери «Метрополіс», де учасники матимуть можливість зробити яскраві фото на згадку, весело провести час та, головне, – взяти участь у розіграші сертифікатів зі знижками до 100 000 грн на квартири у «Метрополісі».

Також, для переможців з 1-го по 3-е місце, передбачені подарунки від компанії DIM Group – еквівалентом 100, 50 і 25 тис. грн відповідно на придбання житла у клубному екокомплексі Park Lake City.

Ознайомитися з відгуками про об’єкти, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Метрополіс» та форумі ЖК Park Lake City.

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Евгения• 
мне нравится как ДИМ Групп примазались к киевской сотке :)
0+1
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx