Подать объявление

Динаміка будівництва ЖК «044» у листопаді 2020 року

Динаміка будівництва ЖК «044» у листопаді 2020 року
Житловий комплекс «044» буде зведений у Подільському районі столиці на вулиці Кирилівській, 37, 37а. До станції метро «Тараса Шевченка» – 7 хвилин пішої ходи.

Портал Domik.ua продовжує інформувати про будіництво житлових комплпексів столичного регіону. Наразі мова піде про житловий комплекс «044». Як повідомили у забудовника Kiev Development Group, станом на 10 листопада 2020 року, у першій та другій секціях першого будинку фасадні роботи на вулиці Кирилівській  виконано на 100, а дворові фасади – на 95%.

Так виглядає ЖК «044» у листопаді 2020 року 

Продовжується оздоблення стін декоративною штукатуркою, укладання  плитки та інші озоблювальні роботи у місцях загального користування (парадних).

У другому будинку (секції № 1-3) на 98% викононі монолітні роботи. Триває гідроізоляція та утеплення покрівлі. Розпочато роботи зі скління. Монтаж огороджувальних конструкцій (зовнішніх стін) у 1-3-й секціях виконано на 50%.

Будівництво ЖК «044»

Щодо  робіт на майданчику, то тут вже закінчено монтаж зовнішніх водопровідних каналізаційних мереж. Об‘єкт під'єднано до зливової каналізації міста. 

Продовжуються роботи з підключення до електричних мереж. Кабельну трасу до місця підключення по вул. Оленівській вже прокладено.

Дізнатися подробиці будівницва, терміни здачі та акуатальні ціни можна у відділі продажу за телефоном : +38 (044) 334 67 12.

Стисло про житловий комплекс

«044» зводиться у історичній місцевості Києва (Подільський  район). Серед об'єктів інфраструктури поблизу новобудови можна виділити дитячі садочки, школи, медичні центри, кафетерії, фітнес-клуби та салони краси. Безпосередньо на території комплексу будуть кінотеатр, дитячі майданчики, коворкінг та підземний паркінг. Територія новобудов буде закритою. Здати обидва будинки комплексу планують у кінці 2020 року. 

Поспілкуватися з інвесторами та висловити свою думку щодо  проекту можна на форумі ЖК «044».

Новина від забудовника Kiev Development Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx