Подать объявление

Динаміка будівництва ЖК Great – новини з будівельного майданчика за квітень 2021 року

Динаміка будівництва ЖК Great – новини з будівельного майданчика за квітень 2021 року
ЖК Great будують у Дарницькому районі Києва на Дніпровській набережній. Найближчі станції метро – «Славутич» та «Осокорки» – знаходяться в 5 хв їзди на автомобілі.

Компанії-партнери ІB Alliance, Корпорація Нерухомості РІЕЛ та «Київміськбуд» підготували детальний звіт про перебіг будівництва житлового комплексу Great. Порталу Domik.ua стало відомо, що у перших трьох будинках проєкту мурування зовнішніх та внутрішніх стін і перегородок майже завершено. На завершальному етапі і облаштування покрівлі. На 80% виконано роботи зі встановлення склопакетів у другому та третьому будинках комплексу. На 65% завершено монтаж склопакетів у першій будівлі. 

Одночасно у трьох будинках на завершальному етапі знаходяться роботи зі стяжки підлоги, встановлення ліфтів та облаштування інженерних комунікацій (електромережі, водопостачання та опалення). 

Продовжуються роботи з оздоблення місць загального користування, встановлення вхідних дверей у квартирах, тривають   роботи із тинькування. На 80% завершено облаштування фасаду третього будинку, на 50% – другого, на 15% – першого. 

Паралельно з цим у четвертому та п’ятому будинках триває цегляне мурування стін. У четвертому будинку роботи завершено на 85%, у п’ятому – на 65%. Фахівці встановлюють склопакети – в обох будинках роботу зроблено на 30 і 20% відповідно. Також тут триває розведення внутрішніх комунікацій, а в четвертому будинку розпочали встановлювати ліфти та облаштовувати покрівлю. 

Ведуться будівельні роботи і в шостому будинку комплексу. Зведення монолітного каркасу завершено на 80%, монтаж сходових маршів – на 73%, мурування стін – на 65%. Триває монтаж склопакетів у будинку – наразі встановлено майже третину віконних конструкцій. 

Ведуться монолітні роботи у дев’ятому будинку об'єкта. Наразі каркас зведено на 30%. Фахівці продовжили монтаж сходових маршів та мурування стін. 

У десятому та дванадцятому будинках розпочато зведення монолітного каркасу – цю роботу виконано на 3,5 та 5%.  

Для отримання детальної інформації щодо  будівництва, наявності квартир та їх вартості звертайтесь у відділ продажу за телефоном: +38 (044) 298 66 95.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що ЖК Great складатиметься з 13-ти будинків комфорт-класу. На великій території комплексу облаштують зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, прогулянкові алеї та ін.  Серед інфраструктурних об'єктів варто виділити приватний дитячий садок, початкову школу, офісний та торговельний центри, міністадіон та підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів. 

Дізнатися думку інших інвесторів щодо проєкту, а також долучитися до його обговорення можна на форумі ЖК Great.

Новина від компаній  ІB Alliance, «Київміськбуд» та Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее