Подать объявление

Додаткові квадратні метри в квартирах ЖК «Володимирський»

Додаткові квадратні метри в квартирах ЖК «Володимирський»
ЖК «Володимирський» знаходиться в Голосіївському районі Києва за адресою: вулиця Антоновича, 109. Найближча станція метро «Палац Україна» розташована в 7 хв пішої ходи.

Початок весни та плюсові температури за вікном означають тільки одне – час ховати зимові речі, санчата  та сноуборди. А щоб вони більше не займали ваш простір у квартирі, забудовник «Інтергал-Буд» підготував спеціальну пропозицію для інвесторів житлового комплексу «Володимирський». 

Як стало відомо порталу Domik.ua, майбутні резиденти новобудови, купуючи в ній квартиру, мають можливість придбати додаткові квадратні метри у вигляді комори.

Ваші речі та техніка надійно зберігатимуться у теплих та сухих приміщеннях, розташованих на цокольному поверсі будинку. Є декілька варіантів планувань комор, тож поспішайте обрати саме таку, яка стане вам у нагоді. 

Додаткові квадратні метри в ЖК «Володимирський»

Отримати консультацію менеджера щодо умов придбання додаткових квадратних метрів можна у відділ продажу за адресою: Печерський район, вулиця Старонаводницька, 16б. Отримати необхідну інформацію можна за телефоном: + 38 (044) 391 05 21.

Стисло про житловий комплекс

«Володимирський» – це 24-поверховий будинок бізнес-класу. У проєкті реалізують 165 квартир. Планування в комплексі мають унікальні форми, гардеробні кімнати та власні тераси. З панорамних вікон у бронзових рамах відкриваються чудові  краєвиди на центр міста.
Усі необхідні послуги мешканці зможуть отримувати, не залишаючи  території комплексу, адже на перших поверхах будинку заплановано розміщення магазинів, салонів краси, аптек, банківських відділків.  Безпосередньо в комплексі передбачений підземний паркінг, в який можна буде спуститися на ліфті. А в 2 хв від ЖК розміститься багаторівневий паркінг на 130 автомісць. 

Дізнатися думку інших інвесторів щодо проєкту, обговорити з ними його особливості можна на форумі ЖК «Володимирський».

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx