Подать объявление

Двокімнатні квартири в ЖК Bavaria City за спеціальною ціною

Двокімнатні квартири в ЖК Bavaria City за спеціальною ціною
ЖК Bavaria City зводять на вулиці Василя Стуса села Крюківщина, що в Києво-Святошинському районі Київської області. До столичної станції метрополітену «Теремки» 20 хвилин їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що до 30 листопада 2019 року інвестори можуть отримати вигоду, купуючи двокімнатну квартиру в ЖК Bavaria City. За умови бронювання на сайті комплексу вказаного планування, будівельна компанія KM Group надає інвесторові знижку у розмірі 25%. Таким чином, вартість квадратного метра для інвестора становитиме 13 500 грн. Бронювання без передоплати можливе терміном на 4 дні.

Приваблива пропозиція від забудовника на квартири у ЖК Bavaria City

На поточний момент, до вигідного інвестування доступні помешкання у другому будинку. Номера та площі квартир зазначені у таблиці нижче.

Квартира, №

Площа помешкання, кв. м

1

51,5

3

56,8

4

52

5

48,7

53

55,8

58

60,3

Варто зауважити, що вартість 13 500 грн за квадратний метр поширюється і на житлову нерухомість у першому будинку. А саме на наступні квартири:

  • №45 – 109,7 кв. м;
  • №88 – 112,7 кв. м;
  • №90 – 99,9 кв. м;
  • №91 – 104 кв. м.

Також, сплативши лише 30% від повної вартості житла, інвестори можуть скористатися розтермінуванням від забудовника строком на 30 місяців.

Подробиці щодо планувань в наявності, а також детальні умови придбання квартири на виплату можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (099) 394 70 00.

Стисло про житловий комплекс

Bavaria City – житловий комплекс бізнес-класу. Проектом забудови передбачено зведення чотирьох 10-поверхових новобудов, а також комплексний благоустрій прибудинкової території та розвинена власна інфраструктура. У будинках заплановані одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири, у тому числі дворівневі. Площі помешкань, які представлені до продажу, варіюють від 46,48 до 112,7 кв. м.

Візуалізація ЖК Bavaria City

Окрім житлової нерухомості, у новобудовах запроектовані й комерційні площі, які відведуть під різні заклади сфери торгівлі та послуг. Серед об’єктів – приватний дитячий садок, маркети, кав’ярні, салон краси, аптека тощо.

Для автомобілів заплановані машино-місця на майданчиках паркування, розташованих по зовнішньому периметру комплексу. Подвір’я закриють від автомобілів і проходження сторонніх. На території облаштують місця для відпочинку і проведення дозвілля мешканців, обладнають дитячі та спортивні локації.

У комплексі діятиме система перепусток. Крім того, передбачена власна служба охорони та система відеоспостереження.

Обговорити ці та інші характеристики проекту можна на форумі ЖК Bavaria City.

Новина від компанії KM Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее