Подать объявление

Гарячі пропозиції на квартири в ЖК «Компаньйон»

Гарячі пропозиції на квартири в ЖК «Компаньйон»
ЖК «Компаньйон» будують у Сокільниках Львівської області на вулиці Проєктованій, 1, у 18 хв їзди на автомобілі від центральної частини Львова.

Мрієте про власну квартиру в житловому комплексі «Компаньйон»? Корпорація Нерухомості РІЕЛ підготувала для своїх інвесторів відразу 4 літні пропозиції на нерухомість. Порталу Domik.ua стали відомі подробиці акцій. 

Пропозиція перша.  Двокімнатна квартира за мільйон. Обирайте новеньке 2-кімнатне житло всього за 1 мільйон гривень. Кількість квартир обмежена. 

Сучасний житловий комплекс «Компаньйон»

Пропозиція друга. Придбайте квартиру влітку, а сплачуйте до кінця року. Корпорація Нерухомості РІЕЛ анонсувала, що першу чергу ЖК «Компаньйон» буде введено в експлуатацію вже нинішнього літа. Відтак забудовник підготував для своїх інвесторів особливу пропозицію ー можливість придбати квартиру на виплат із внесенням платежів до кінця 2021 року. Інвестори другої черги житлового комплексу зможуть сплачувати вартість обраного житла аж до кінця 2022 року. Більший термін ー менша сума щоквартального або щомісячного платежу. 

Зручні планування квартир у ЖК «Компаньйон»

Пропозиція третя. Простора 3-кімнатна квартира за 1,5 мільйона грн. Вигідна пропозиція для великих родин. У 3-кімнатній квартири площею 85,5 кв. м усім знайдеться власний житловий простір. Лише влітку вартість нерухомості становитиме 1,5 мільйони гривень. 

Так виглядатиме територія ЖК «Компаньйон»

Пропозиція четверта. Отримайте знижку на перший внесок. Сплачуйте 70% першого внеску за квартиру та отримайте 3% знижки на перший платіж. 

Отримати більше інформації про спеціальні пропозиції на нерухомість від забудовника можна у відділі продажу за телефоном: +38 (032) 294 98 35.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що ЖК «Компаньйон» належить до новобудов комфорт-класу, та об'єднує два будинки висотою у 8 поверхів. Загальний житловий фонд представлений 238 квартирами плануванням на 1-3 кімнати площею від 40 до 87 кв. м. 

Об'єкт будують у 10 хвилинах від центру Львова поруч із розвиненою міською інфраструктурою. На прибудинковій території комплексу обладнають ігрові та спортивні  майданчики, встановлять альтанки для відпочинку та облаштують зони барбекю. 

Долучайтеся до обговорення проєкту з іншими інвесторами на форумі ЖК «Компаньйон».

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее