Подать объявление

Голова правління «Київміськбуд» про локдаун, що вводять із 5 квітня

Голова правління «Київміськбуд» про локдаун, що вводять із 5 квітня
Голова правління холдингу «Київміськбуд» Ігор Кушнір надав свої коментарі щодо введення локдауну в Києві з 5 квітня та розповів, як працюватиме компанія за нових умов.

Із 5 квітня в столиці очікується посилення карантинних заходів – введуть новий локдаун, що триватиме, щонайменше, до 16 квітня. Порталу Domik.ua стало відомо, яку думку має  з приводу локдауну  голова правління холдингу «Київміськбуд» Ігор Кушнір. 

Чи вплине новий локдаун на роботу «Київміськбуд»?

Ось його коментарі: «З 5 квітня Київ очікує жорсткий локдаун. До вже існуючих заходів додалося закриття шкіл і дитячих садків, а також обмеження у роботі громадського транспорту. Як і в будь-яких інших позаштатних ситуаціях, на «Київміськбуд»  відразу посипалися запитання «що буде з будівництвами».

Процес будівництва не залежить від закриття садків та шкіл. Але робота громадського транспорту на нього все-таки впливає, і обмеження можуть накласти певний відбиток на темпи будівництва. За необхідності робочих будуть доставляти на будівництво спеціальним транспортом, організованим силами підрядників. З посиленням карантину, компанія додатково подбає про наявність масок і антисептиків у будівельників. Проблем із постачанням будматеріалів не очікується.

З приводу роботи консультаційних відділів. Співробітники в повному обсязі  забезпечені захисними засобами, масками, дезінфекторами. Вже рік компанія практикує консультації по відео-зв’язку. Тому будь-хто, не виходячи з дому, може отримати необхідну інформацію та відповіді на свої запитання щодо нерухомості. Також варто згадати про додаток LiveIn, за допомогою якого вибір квартири стає ще простішим, де б людина не знаходилась.

Ми вже впоралися з кількома локдаунами і цей, гадаю, не стане винятком! Тож миємо руки, носимо маски, і каски, якщо на будівництві. Все буде добре!».

Ми також слідкуватимемо за новинами забудовника та будемо повідомляти вас про можливі зміни в його роботі. Нагадаємо, що «Київміськбуд» – лідер серед українських забудовників, на рахунку якого десятки успішно реалізованих проєктів. Окрім будівництва власних житлових комплексів, компанія взяла на себе зобов'язання по завершенню об'єктів збанкрутілих компаній, серед яких і «Укрбуд».

Дізнатися більше про компанію та ознайомитися з її проєктами можна на форумі «Київміськбуд».

Новина від компанії «Київміськбуд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее