Подать объявление

Інвестфонд UDG залучив відомого фешн-дизайнера Андре Тана до розробки інтер'єрів ЖК Chalet

Інвестфонд UDG залучив відомого фешн-дизайнера Андре Тана до розробки інтер'єрів ЖК Chalet
А: ЖК Chalet будують у Святошинському районі Києва на вулиці Львівській, 18Б, у 15 хвилинах пішої ходи від станцій метро «Святошин» та «Житомирська».

Компанія Standard Development повідомляє про колаборацію інвестфонду  UDG та відомого українського дизайнера Андре Тана. Мета такої співпраці — створення унікального дизайну інтер'єру житлового комплексу Chalet.

Андре Тан долучився до розроблення дизайну внутрішніх просторів ЖК Chalet

Як стало відомо порталу Domik.ua, проєкт цієї будівлі відображає всі нюанси сучасного стилю альпійських шале. Новобудова підійде тим, хто мріє жити в динамічному та бурхливому Києві, а, повертаючись додому, — відчувати себе ніби на відомому гірськолижному курорті. 

Слоган проєкту — «У гармонії з природою». Саме тому перед забудовником постало важливе завдання — «вписати» об'єкт в екстер'єр одного з районів столиці. 

Загальна концепція комплексу знайшла своє відображення і в оформленні внутрішнього простору. Інвесторів зустрічатиме затишний лобі — приміщення створено у форматі вітальні з каміном, м'якими диванами та бібліотекою. В оздобленні лобі використають натуральне дерево, що гармонійно поєднуватиметься з великою площею скління.  

Андре Тан додає своє авторське бачення в оформлення дизайну комплексу. Ось, що говорить український дизайнер: «Мене завжди захоплював дизайн інтер'єрів. Кілька років тому я займався оформленням свого будинку і цей процес поглинув мене з головою. Там, як і в світі моди, є тренди, люксові бренди з історією та гучні імена дизайнерів. У гарному інтер'єрі, як і в сукні, важливі пропорції, колір, матеріали. Вибір меблів та текстилю, компоновка предметів, пошук декору схожі на роботу над колекцією».

Співпраця забудовників із фешн-дизайнерами — не така вже і рідкість. Відомий приклад — комплекс Armani Tower у Маямі. 

В Україні колаборація забудовника із дизайнером відбулася верше. Тому Chalet можна назвати дійсно унікальним проєктом. Цікаво те, що місця загального користування матимуть маркування «designed by Andre Tan». Унікальність стилю заключатиметься і у великих ліфтових холах площею до 50 кв. м. Це формат респектабельних 5-зіркових готелів. При цьому 6 ліфтів комплексу матимуть один блок керування, що мінімізує очікування на їх прибуття. 

Інші деталі та особливості інтер'єру, поки що, не розкривають. Але відомо, що в оздоблені використають натуральне дерево, анімалістичний дизайн ніжок диванів, елементи поп-арту.

У лобі Chalet можна буде зачекати на таксі або провести ділову зустріч, випити каву з друзями чи насолодитися ароматним чаєм на самоті з цікавою книгою. Ось вона — ексклюзивна складова комфортного життя у великому місті. 

В концепції відображається гасло інвестора проєкту — фонду UDG, який звучить як: «Простір для людей».

Дізнайтеся більше новин про будівництво та особливості проєкту у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 204 40 86.

Також долучайтеся до обговорення ЖК Chalet на форумі з іншими інвесторами та оцінюйте реальні переваги чи можливі недоліки об'єкта.

Новина від компанії Standard Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
pakuv• 
Прошлый объект застройщика прямо совсем "для людей"... Еще и детскую площадку пытаются забрать у дома https://forum.domik.ua/zhk-campus-ul-polevaya-38-standard-development-t28170-3720.html
0+1
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее