Подать объявление

Итоги года от «Галсинтез Буд»: «На 2019-й ставим перед собой еще больше задач»

Итоги года от «Галсинтез Буд»: «На 2019-й ставим перед собой еще больше задач»
Гендиректор «Галсинтез Буд» рассказал, какое новшество внес девелопер в свой жилой комплекс по просьбе инвесторов.

Серия материалов об итогах 2018 года украинских застройщиков продолжается. В данной статье редакция портала Domik.ua представляет материал беседы с генеральным директором строительной компании «Галсинтез Буд» Андреем Гарбузюком.

Девелопер «Галсинтез Буд» входит в группу компаний GSB GROUP, которая была основана в 2008 году. Начав со строительства производственных помещений, отелей и баз отдыха, со временем застройщик перешел к жилым объектам: построил дом с арендным жильем в Трускавце Львовской области, а также четырехэтажный дом в Буче. Принимал участие в планировании и благоустройстве территории ЖК «Французский квартал» на Печерске и ЖК «Британский квартал» на Теремках. В 2016-м девелопер совместно с New Energy Group взялся за собственный большой проект — ЖК «Гостомель Residence», расположенный в десяти минутах езды от столицы.

Визуализация ЖК «Гостомель Residence»

Про просьбе Андрея Гарбузюка интервью публикуется на украинском языке.

Domik.ua: Якими були головні виклики 2018 року для будівельної галузі та як ви з ними впоралися?

Андрій Гарбузюк: На мою думку, для учасників будівельної галузі були дві головні виклики минулого року.

Перший виклик — це прийняття нових будівельних норм, які обмежують висотність та щільність забудови. Девелопер купував дорогу землю і розраховував розмістити наближену до максимально допустимої кількості квадратних метрів на ділянці. Нові норми не дозволяють це зробити, і постає питання економічної доцільності багатьох проектів. Але ми розцінюємо ці зміни як позитивні. Наше бачення, що люди не повинні, особливо в передмісті Києва, високо «відриватись від землі» на вісім та більше поверхів, а тим більше заглядати один одному у вікна.  На нас цей виклик ніяк не вплинув, оскільки невисокі поверховість та щільність – це одна із ключових характеристик та переваг нашого проекту.

Другий виклик для будівельної галузі – це відтік за кордон працівників робочих спеціальностей. Багато забудовників змушені наймати сумнівних спеціалістів, які здатні на різну якість робіт. Минулого року робота таких спеціалістів стала на 30-40% дорожча, ніж попереднього року. Цей виклик не суттєво вплинув на нашу компанію, оскільки у нас постійні працівники вже багато років і ми стараємося забезпечити їх всіма необхідними умовами, щоб не було бажання дивитись в іншу сторону. Справедливо зазначити, що в умовах конкуренції платню також прийшлось підняти.

Domik.ua: Якими досягеннями за 2018 рік ви пишаєтесь?

Андрій Гарбузюк: Наш житловий комплекс у 2018 році взяв участь у програмі «Український Будівельний Олімп» та здобув нагороду  у номінації «Європейський рівень життя та комфорту»

Досягненням вважаємо повну відповідність побудованого будинку з зображеннями візуалізацій, які розроблялись ще в 2016 році, коли формувалась концепція проекту.  

Але головним досягненням для девелопера житлової нерухомості, на нашу думку,  є задоволені мешканці, які насолоджуються життям у створеному житловому комплексі і запрошують туди жити своїх родичів і знайомих. Тобто наші досягнення попереду.  

Визуализация ЖК «Гостомель Residence»

Domik.ua: Який обсяг робіт планували виконати в 2018 році і наскільки це вдалося?

Андрій Гарбузюк: В минулому році ми збудували дві секції першого будинку ЖК «Гостомель Резиденс», залишилось завершити оздоблювальні роботи та благоустрій. Також виросла третя секція на рівні 3 поверхів із 5. Підведено до всього комплексу зовнішні інженерні мережі. І хоча не все із запланованого вдалося закінчити до кінця року, але ми набрали хороших обертів і дивимось вперед з оптимізмом. На 2019 рік ставимо перед собою ще більше задач.

Domik.ua: Назвіть головні особливості вашого житлового комплексу. Якими найбільш важливими опціями ви приваблювали покупців в 2018 році?

Андрій Гарбузюк: Наші особливості полягають в наступному:

  • Малоповерхова забудова (5-7 поверхів) та невисока щільність (між будинками 30-40 метрів), велика прибудинкова територія;
  • розташування ЖК «Гостомель Резиденс» біля озера з площею плеса 8 га та в безпосередній близькості від Бучанського міського парку. Краєвиди з панорамних вікон відповідні;
  • красива скандинавська архітектура в поєднанні із заміським спокоєм і екологічністю;
  • комплексність забудови, концепція «місто в місті»;
  • дитячий садок на території.

Domik.ua: Ви йдете на діалог зі своїми інвесторами? Як часто прислухаєтеся до побажань і вносите корективи до проектів? Розкажіть про конкретні приклади, як реагуєте на зауваження і пропозиції клієнтів.

Андрій Гарбузюк: Ми прислухаємося до наших інвесторів. Починається все, коли люди приходять у відділ продажу. Там одразу впізнаємо своїх, які цінують те, що ми реалізуємо. Таким стараємося пропонувати індивідуальні умови покупки і робити їхню мрію доступнішою. Завжди на угодах отримуємо зворотній зв’язок і питаємо, що б хотіли покращити. Один інвестор запропонував, а всі інші тільки підтримують зробити велосипедну та пішохідну доріжку від житлового комплексу вздовж озера до Бучанського міського парку, яка б з’єднала навпростець наш комплекс із парком. Хороша ідея! Зараз ми її проектуємо і домовляємось із сусідами та місцевою владою про реалізацію цього міні-проекту.   

Domik.ua: Якими технологіями, стандартами, концепціями і можливостями плануєте радувати і дивувати своїх інвесторів?

Андрій Гарбузюк: Ми хочемо, щоб наші інвестори відчули всі переваги заміського життя в мальовничому місці, дихали свіжим повітрям, більше часу проводили надворі, швидко відновлювались після роботи.

Водночас мешканці повинні задовольняти базові потреби та вирішувати максимум побутових справ не виходячи за межі комплексу.

Наша філософія полягає у створенні місця для життя, де акценти розставлені на позабудинковому просторі . Ми не можемо впливати на рівень технологій чи тип ремонту, який люди зроблять в своїх квартирах. Але все що поза межами квартири – це наша сфера діяльності. Ми організовуємо середовище для відпочинку у дворі без автомобілів і асфальту; середовище для занять спортом, для ігор, для прогулянок по набережній вздовж озера; середовище де можна зібратись з друзями навколо вогнища. Всі ці речі ми продумуємо і реалізуємо — у нас для цього є багато місця. В цьому і полягає наша «секретна» технологія. Люди цей простір оцінять пізніше, коли зрозуміють позитивний вплив на стиль життя і здоров’я.

Обсудить особенности жилого комплекса с инвесторами и представителями застройщика можно на форуме «Гостомель Residence».

Информационно-аналитический отдел Domik.ua

© domik.ua, 2019

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx