Подать объявление

Керівник компанії «Креатор-Буд» розповів про особливості будівництва в умовах пандемії

Керівник компанії «Креатор-Буд» розповів про особливості будівництва в умовах пандемії
На конференції будівельників України була проведена дискусійна панель, присвячена особливостям девелопменту в умовах пандемії. Свої коментарі щодо цього питання надав керівник «Креатор-Буд» Ігор Гуда.

Як стало відомо порталу Domik.ua, 26 травня відбулася дискусійна панель на тему «Посткарантинний девелопмент: чого очікувати ринку», яка пройшла на Конференції будівельників України. Один із учасників дискусії – керівник компанії  «Креатор-Буд» Ігор Гуда – надав свої коментарі з цього приводу. 

Далі пряма мова: «На нашу думку, ні в якому разі, особливо в період COVID, не можна зупинятися. І так люди мають певний пригнічений настрій, обмежені в просторі і пересуванні. Треба показувати їм, що у девелопера все гаразд, що все будується. Що їхні вкладення будуть реалізовані в житлову нерухомість, будинок буде зданий вчасно і без відтермінувань. Але обов’язково для того, щоб це зробити, треба мати фінансову подушку. Ми завжди передбачаємо певні ризики, які можуть виникнути в той чи інший момент. Без фінансової подушки можуть впасти темпи будівництва, а це автоматично підірве довіру до забудовника. 

Треба реально оцінювати, скільки ми можемо залучити коштів у період COVID. Посилаючись на досвід, який був, наприклад, півроку тому, коли була перша хвиля пандемії. Ми бачимо, що багато забудовників демпінгують, якщо їм не вистачає коштів для залучення на будівництво. Але таким чином втрачається маржинальність, фактично втрачається прибутковість, і вийти на рівень, який був до цього, буде дуже важко».

Виступ Ігора Гуди на дискусійній панелі

Таким чином, Ігор Гуда наголосив, що в період пандемії, для збереження високих темпів будівництва девелопер має прогнозувати надійність і ефективність підрядників. Також керівник «Креатор-Буд» розкритикував забудовників, які задля збереження темпів будівництва занижують ціни, а не коригують поточні плани. На його думку, такими діями девелопери ставлять під загрозу довгострокові перспективи свого розвитку. 

Прикладом ефективної роботи своєї компанії Ігор Гуда назвав зведення житлового комплексу Krauss Gallery та другої черги житлового комплексу Creator City. Реалізацію обох проєктів «Креатор-Буд» розпочав саме в умовах карантину і лише завдяки тому, що  виважено підійшли  до роботи. 

Дізнатися більше новин від забудовника та отримати інформацію щодо наявності  квартир і умови купівлі можна за телефоном центрального відділу продажу компанії: +38 (035) 252 70 07.

Новина від компанії «Креатор-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее