Подать объявление

Кияни просять владу збудувати шумозахисний паркан біля окружної дороги: подробиці

Кияни просять владу збудувати шумозахисний паркан біля окружної дороги: подробиці
29 листопада 2017 року на сайті електронних петицій до Київської міської ради з'явилося звернення киян щодо будівництва огорожі біля кільцевої дороги.

Автор петиції, Дмитро Артамонов, закликає київську владу побудувати шумозахисний паркан біля будинку №7 по вулиці Кондратюка, аби зменшити галас від кільцевої дороги.

Domik.ua публікує текст звернення до Київської міської ради.

«Будівництво автомагістралі навпроти будинку №7 по вулиці Кондратюка в місті Києві призведе до безперервного трафіку вантажних автомобілів на магістралі, яка буде мати шість смуг, а пропускна здатність автомагістралі складатиме 55 тисяч автомобілів за день.

Це створить недопустимі умови життя мешканцям цього будинку, що знаходиться на відстані 59 метрів від окружної дороги, що будується. Відповідно до Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України від 19 червня 1996 р. N 173 «Відстань від бровки земляного полотна зазначених доріг необхідно приймати не менше 100 м до житлової забудови». По факту вже проведених земляних робіт, від краю земельного полотна до будинку №7 по вулиці Кондратюка відстань становить 59 метрів, що порушує встановлені нормативи.

Читайте також: Кияни вимагають у міської влади зупинити будівництво готелю на Андріївському узвозі

Отже, виходячи з вищенаведеного, впродовж дороги має бути зведено смугу зелених насаджень завширшки не менше 10 метрів, а також встановлені штучні та природні акустичні екрани, звукозахисні споруди або захисні елементи в спорудах першого ешелону забудови.

На сьогоднішній день жодних із вищенаведених шумозахисних та зменшуючих акустичне навантаження на населення засобів, біля будинку №7 по вул. Ю. Кондратюка, не встановлено, що порушує права всіх мешканців цього будинку.
З повагою, ініціативна група будинку №7 по вул. Кондратюка в місті Києві», - йдеться у зверненні Дмитра Артамонова до київської влади.

Київська влада розгляне електронне звернення та прийме рішення щодо прохання киян, якщо петиція збере 10 000 підписів. До завершення голосування залишилось 84 дні. Станом на 1 грудня 2017 року петиція зібрала 262 голоси.

Проголосувати за петицію можна за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=7067

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее