Подать объявление

Компанiя DIM Group презентувала проект Park Lake City

Компанiя DIM Group презентувала проект Park Lake City
Новий клубний комплекс Park Lake City з’явиться в селі Підгірці, за адресою: вул. Київська, 14/45, що в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Видубичі».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у селі Підгірці з'явиться перший в Україні клубний еко-комплекс бізнес-класу Park Lake City, будівництво якого реалізує компанія DIM Group. Як повідомив девелопер, 18 червня 2019 року в приміщенні Підгірцівської сільської школи відбулось громадське обговорення плану зонування території села Підгірці Обухівського району Київської області. Саме тут і був представлений новий проект.

Відкрита тераса в ЖК Park Lake City

Під час презентації увага була зосереджена на уточненні планувальної структури і функціонального призначення. Визначено  параметри забудови, питання використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, містобудівні умови і обмеження та подальше освоєння земельних ділянок.

Зона відпочинку в ЖК Park Lake City

Вид на лінію набережної в ЖК Park Lake City

В обговоренні брали участь представники Підгірцівської громади. Сільський голова Сергій Кравченко зауважив: «План зонування території села Підгірці, що розробляється у відповідності до досягнутого компромісу між Підгірцівською сільською радою, місцевими жителями та забудовником, сподіваюся, буде надійним інструментом планування майбутнього розвитку з врахуванням інтересів всіх мешканців».

Сучасне освітнє середовище в ЖК Park Lake City

Візуалізація новобудови в ЖК Park Lake City

Під час обговорення проекту з сiльською громадою було порушено ряд важливих питань, головне з яких – дотримання забудовником обмежень поверховості та щільності забудови, передбачених Мировою угодою, укладеною на початку 2019 року та затвердженою рішенням суду. Сторони пішли на прозорий діалог, в результаті якого забудовником були внесені зміни до проекту спорудження ЖК Park Lake City: поверховість будинків буде обмежена до 4 поверхів. Сільською радою вносяться відповідні зміни до Детального плану території, що забудовується та Плану зонування території села Підгірці, а мешканці села будуть гарантовано мати по сусідству багатоквартирну забудову, що цілком відповідає як сучасним державним будівельним нормам України, так і найкращим європейським стандартам забудови приміських територій.

Візуалізація набережної зони в ЖК Park Lake City

Park Lake City буде розташований на ділянці 15 га. На закритій території збудують 15 таунхаусів та 18 будинків на 913 квартир. Проектом передбачено 30 планувальних рішень: ніяких коридорів, затишні кухні-вітальні, спальні з гардеробними та просторі санвузли.

Сучасні таунхауси в ЖК Park Lake City

Забудовником запланована дитяча дошкільна установа, поєднана зі школою І-го ступеня. Також на території житлового комплексу облаштують 913 місць для паркування автомобілів та 6 зон відпочинку. Поруч із комплексом — штучна водойма.

Дізнатися докладніше про проект та актуальну вартість нерухомості можна за телефоном відділу продажів: +38 (044) 499 35 67.

Спілкування інвесторів щодо обговорення нового проекту відбувається на форумі ЖК Park Lake City.

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

3 комментария
jokes• 
Красиво только на проекте. В реале балконы будут изуродованы колхозниками - застекляльщиками.
0+0
Евгения• 
Воу! Выглядит оочень круто!
-1+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx