Подать объявление

Компанія «Інтергал-Буд» презентувала концепцію дизайну інтер'єрних рішень у БФК INTERGAL CITY 

Компанія «Інтергал-Буд» презентувала концепцію дизайну інтер'єрних рішень у БФК INTERGAL CITY 
БФК Intergal City будують у Печерському районі за адресою: вулиця Старонаводницька, 16б. Найближча станція метро – «Печерська» – розташована в 19 хв пішої ходи.

Порталу Domik.ua стало відомо, що 1 березня відбулася презентація концепції дизайну інтер'єрних рішень у багатофункціональному комплексі Intergal City. У рамках заходу представники компанії «Інтергал-Буд» розповіли, яка студія запропонувала найвдаліший дизайн, чому була обрана саме ця ідея та  як вона трансформувалася в процесі роботи. 

Забудовник позиціонує INTERGAL CITY – як флагманський проєкт, тому до реалізації кожної складової компанія підходить із особливою ретельністю. Керівник відділу дизайну компанії Олександр Матюха розповів, що для створення концепції був проведений конкурс, в якому брали участь провідні дизайнерські студії. У результаті  перемогла компанія Sivak+Partners, що запропонувала найвдаліший футуристичний дизайн. 

Футуристичний та лаконічний дизайн публічних просторів у INTERGAL CITY

Презентація дизайну лобі в INTERGAL CITY

Дизайн-макет лобі у комплексі

Програма презентації також передбачала проведення дискусії «У пошуках чорного. Чого чекати від дизайну інтер'єрів публічних просторів у 2021 році». Модератором дискусії став Костянтин Ковшевацький – головний редактор PRAGMATIKA.MEDIA. В обговоренні питання брали участь представники забудовника та дизайнерської студії-переможниці Олександр Матюха, Дмитро Сівак та Максим Юрійчук. Також своєю думкою під час дискусії поділилися відомі українські дизайнери та архітектори Вікторія Альохіна, Денис Ракаєв, Ігор Мартін. 

Спікери говорили про особливості дизайну публічного простору, головні тенденції в його оформленні, функції та багато ін. 

За словами комерційного директора компанії «Інтергал-Буд» Анни Лаєвської, ця презентація стане початком гарної традиції проведення подібних заходів. У майбутньому на території  INTERGAL CITY планують розміщення артоб'єктів, проведення спеціалізованих виставок, мистецьких перформансів, зустрічей і презентацій. 

Нагадаємо, що ЖК INTERGAL CITY належить до новобудов бізнес-класу. У проєкті буде об’єднано 5 будинків висотою 10-27 поверхів. Загальна кількість квартир – 704. 

Інфраструктура комплексу передбачає облаштовані зони відпочинку та дитячі майданчики, підземний паркінг, гаражні бокси и автостоянку. 

Детальну інформацію про нерухомість можна отримати за телефоном відділу продажу: + 38 (044) 237 12 80.

Долучитися до обговорення проєкту, в тому числі й дизайнерської концепції новобудови, можна на форумі БФК  INTERGAL CITY

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее