Подать объявление

Компанія «Інтергал-Буд» про роботу в умовах карантину

Компанія «Інтергал-Буд» про роботу в умовах карантину
Компанія «Інтергал-Буд» запевняє, що на поточний момент на всіх без виключення майданчиках ведуться будівельні роботи, а менеджери відділів продажів продовжують консультувати в офісах.

Як стало відомо порталу Domik.ua, комерційний директор компанії «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська повідомила  про роботу та запровадження заходів під час карантину. Далі цитуємо повідомлення від першої особи.

Початок цитати: «На сьогоднішній день на всіх без винятку майданчиках ведуться будівельні роботи, також продовжують роботу відділи продажу  компанії. Нагадаю, в цьому році ми стартували з декількома об’єктами в Києві, одним преміальним комплексом в Одесі. Найближчим часом почнуться роботи ще на трьох столичних майданчиках. Зараз ми максимально мобілізувалися, щоб виправдати очікування людей і виконати зобов’язання перед інвесторами.

Анна Лаєвська – комерційний директор компанії «Інтергал-Буд»

Наше головне завдання – створювати комфортний, безпечний, сучасний простір для життя і роботи тисяч сімей, які довірили здійснити свою мрію про квартиру нам. «Інтергал-Буд» має достатньо потужностей, в тому числі і фінансових, щоб добудовувати власні об’єкти, незважаючи на можливе зниження попиту через карантин. Ми фінансуємо будівництво за свій рахунок, і ніколи, стартуючи з новими проектами, не розраховуємо тільки на поточні надходження від продажів.

В умовах пандемії, ми як відповідальний забудовник, безумовно, максимально посилили заходи безпеки на об’єктах, в управлінських офісах і відділах продажів. Всі співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту, ми перевіряємо температуру і наполегливо рекомендуємо всім, хто відчув найменше нездужання, не виходити на роботу і відразу ж звертатися до лікарів. На руку грає те, що будівництва – це відкритий простір, і будівельники, як правило, працюють невеликими групами. У всіх є маски.

Ми також оперативно розробили і запропонували зручні віддалені варіанти сервісів для консультування, переглядів шоу-румів і навіть підписання договорів, щоб наші покупці мали вибір варіантів комунікації з нами під час карантину. Більш того, впевнені, що ці напрацювання будуть затребувані нашими споживачами і надалі. Такі серйозні виклики допомагають нам зробити якісний стрибок у розвитку сервісів і діджіталізаціі компанії.

Підкреслю ще раз для наших інвесторів, партнерів, підрядників і покупців: «Інтергал-Буд» продовжує будувати, роботи на всіх наших майданчиках йдуть за графіком. Ми вдячні нашим покупцям, які оцінили наші зусилля, і з задоволенням користуються спеціальними пропозиціями, які ми також розробили для підтримки наших покупців. Наприклад, ми зафіксували до кінця оголошеного карантину курс долара до гривні на рівні 25,5 при розрахунку вартості об’єктів нерухомості. Ми відчули, що покупця це хвилює і отримали гарний зворотній зв’язок у вигляді збільшення числа заявок.

Будівництво всіх об’єктів компанії «Інтергал-Буд» триває за графіком

Ми щиро вважаємо, що цей стрес-тест буде, в результаті, корисний для всього ринку. Перевірить всіх його учасників на вміння не тільки створювати красиву картинку, будувати, продавати в умовах зростаючого ринку, але і здатність швидко змінюватися. Він виявить тих, хто не тільки хоче заробляти на будівельному бізнесі, а має реальний запас міцності для своєчасного і якісного виконання зобов’язань перед споживачами в будь-яких умовах.» Кінець цитати.

Нагадаємо, що з будь-яких питань, щодо умов інвестування в об’єкти забудовника можна телефонувати у центральний відділ продажу за номером: +38 (044) 393 03 56.

Ознайомитись із відгуками про проекти, а також приєднатися до спілкування можна у відповідних гілках на форумі новобудов компанії «Інтергал-Буд».

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Andy• 
Ну хоть инвесторы могут спать спокойно, строительство идет несмотря ни на что :)))
0+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее