Подать объявление

«Креатор-Буд» розповів про переваги клубного будинку Krauss Gallery

«Креатор-Буд» розповів про переваги клубного будинку Krauss Gallery
ЖК Krauss Gallery будують у Печерському районі Києва на вулиці Круглоуніверситетській, 5-7, у 10 хвилинах пішої ходи від станції метро «Театральна».

Клубний формат житла набирає все більшу популярність серед сучасних інвесторів. Не став виключенням і житловий комплекс преміумкласу Krauss Gallery від компанії «Креатор-Буд»

Портал Domik.ua пропонує ознайомитися з відеооглядом та дізнатися більше про переваги клубного будинку. 

Перше, що варто відмітити, так це розташування новобудови. Локацією комплексу стане вулиця Круглоуніверситетська, 5-7 Печерського району столиці. 

У рамках проєкту зведуть десятиповерховий будинок із квартирами та апартаментами, із вікон яких відкривається мальовничий краєвид на історичний центр Києва. Інвесторам житлового комплексу стануть доступні такі об'єкти: Бессарабський ринок і вулиця Хрещатик із її численними магазинами та шоу-румами; PinchukArtCentre та Арена Сіті, Пасаж, парки і сквери, елітні ліцеї, гімназії та школи, торговельні центри і магазини, клініки та фітнес-клуби.

Переваги ЖК Krauss Gallery

Зможуть оцінити майбутні інвестори і запропоновані сервіси. Статус будинку підкреслено вже з самого лобі. Тут для резидентів обладнають зони відпочинку, кімнату для ділових зустрічей, вбиральню із куточком для матері й дитини, лапомийки для домашніх улюбленців. 

Також на першому поверсі новобудови працюватимуть дитяча кімната, фітнес-центр, салон краси та ін.  

Варто відзначити і вишукану архітектуру Krauss Gallery. Каскадні архітектурні форми з терасами, вентильовані фасади, облицьовані натуральним каменем та вітражним склінням, панорамні вікна – все це надає об'єкту особливої естетики. Для акустичного комфорту мешканців у будинку облаштують додаткову звукоізоляцію між поверхами. Також проєктом передбачена власна котельня та система очищення води. 

Дізнатися про наявність квартир та умови їх придбання у цьому комплексі можна за телефоном відділу продажу: +38 (044) 294 89 20.

Долучайтеся до обговорення новобудови  на форумі ЖК Krauss Gallery.

Новина від компанії «Креатор-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее