Подать объявление

Квартири з ремонтом від забудовника у ЖК «Метрополіс»

Квартири з ремонтом від забудовника у ЖК «Метрополіс»
Екосфера «Метрополіс» зводиться на вулиці Академіка Заболотного, 1, у Голосіївському районі столиці, в 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Теремки».

Девелопер повного циклу DIM group пропонує скористатися послугою #READYDIM у квартирах ЖК «Метрополіс». Дана концепція передбачає виконання ремонту «під ключ» від забудовника.  Як стало відомо порталу Domik.ua, вартість квадратного метра з оздобленням стартує від 1120 доларів США.

Квартира з ремонтом #READYDIM у ЖК «Метрополіс»

Забудовник презентував два варіанти інтер’єрних рішень – #WARM та #FRESH, для реалізації яких використовуються екологічно чисті, якісні, та сертифіковані матеріали, сантехнічне та електрообладнання провідних вітчизняних та європейських виробників.

Оздоблення на платформі #WARM – це лагідна атмосфера домашнього затишку. В помешканні превалює м’яка палітра кольорів теплої пастельної гами.

Оздоблення спальні в стилі #WARM

Оздоблення на платформі #FRESH – це раціональний та стриманий стиль оселі. В помешканні задіяні нейтральні та легкі текстури з контрастними акцентами.

Кухня-вітальня в стилі #FRESH

Замовивши послугу ремонту #READYDIM, інвестор отримає високоякісне виконання робіт, сучасне оздоблення, ергономічне планування та максимальну комплектацію житла. Крім того, власники квартир зможуть якнайшвидше заселитися до готової оселі, не витрачаючи часу та сили на оздоблення, або майже одразу отримувати дохід, здаючи житло в оренду.

Консультацію щодо наявності квартир та послуги #READYDIM можна отримати у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 499 35 62.

Нагадаємо, що проектом екосфери «Метрополіс» заплановано зведення 4-х новобудов комфорт-класу, заввишки 9, 22 та 34 поверхи. На ділянці 5,8 га, окрім будинків, з’явиться паркова зона – зелений оазис, площею 2 га.

Дізнатися більше про особливості екосфери, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Метрополіс».

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Валентина• 
Цена вполне адекватная. Интересно какое качество
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее