Подать объявление

Механізовані машино-місця для двох автомобілів у паркінгу ЖК «Львівська площа»

Механізовані машино-місця для двох автомобілів у паркінгу ЖК «Львівська площа»
ЖК «Львівська площа» зводять на вулиці Кудрявській, 24а, в Шевченківському районі Києва, в 5-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Контрактова площа».

Порталу Domik.ua стало відомо, що корпорація нерухомості «РІЕЛ» продовжує реалізацію місць для автомобілів у підземній зоні паркування ЖК «Львівська площа». Забудовник повідомив, що їх кількість стабільно зменшується, тому, аби вигідно придбати машиномісце, варто поквапитись. Тим більше,  що ціна нижча, ніж в інших комплексах в центрі Києва.

«Сімейний паркінг» – механізовані двох’ярусні паркомісця на два автомобілі. Важко не погодитись, що це найкраще рішення для тих родин, які користуються двома транспортними засобами.

Двох’ярусне механізоване паркомісце в ЖК «Львівська площа»

У забудовника розповіли про доволі просту експлуатацію механізму двох’ярусного паркомісця, а саме:

  • аби підняти чи опустити платформу необхідно відкрити ключем спеціальний щиток та натиснути відповідні кнопки (аби дія відбувалась автоматично, необхідно додатково придбати пульт управління);
  • під час налаштування механізму, під кожен автомобіль встановлюється відповідна висота, вище якої платформа підійматися не буде, а отже, пошкодити машину неможливо (налаштувати паркомісце можна під будь-який транспортний засіб – від невеличкого седана до позашляховика);
  • механізм приєднується до мережі електропостачання в будівлі, тож для власників механізованих місць паркування передбачені окремі лічильники;
  • для механізму передбачений власний генератор, який дозволить безперебійно працювати платформі у випадку відсутності електропостачання.

Дізнатися про умови придбання будь-якого паркомісця в комплексі, а також про перелік додаткових опцій для механізованого паркінгу, можна в офісах відділів продажів за адресами: вул. Глибочицька, 13 або пр-т Повітрофлотський, 56. Уточнити будь-яке питання можна за телефоном: +38 (044) 394 95 14.

Нагадаємо, що ЖК «Львівська площа» – це 15-поверхова новобудова, в 4-х секціях якої запроектовано 299 квартир. На поточний момент інвесторам доступні квартири площею від 45 до 151 кв. м, де заплановано від однієї до чотирьох кімнат. Серед планувань – дворівневе житло. Вартість квадратного метра житлової нерухомості в комплексі стартує від 33 625 грн.  У комплексі заплановано систему «розумний будинок» Ріел Smart Home, консьєрж-сервіс, цілодобова охорона та відеонагляд.

Дізнатися більше про проект, а також ознайомитись із відгуками та поспілкуватись з інвесторами можна на форумі ЖК «Львівська площа».

Новина від корпорації нерухомості «РІЕЛ»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

4 комментария
Alex• 
Надо быть умолишенным, чтобы в центре на работу на машине ездить ).
0+0
Антрон• 
Хоть бы Львовский квартал допилилию...
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx