Подать объявление

На території ЖК «Метрополіс» висадять італійські сосни пінії із Німеччини

На території ЖК «Метрополіс» висадять італійські сосни пінії із Німеччини
ЖК «Метрополіс» зводять у Голосіївському районі столиці на вулиці Академіка Заболотного, 1, у 9 хв пішої ходи від станції метро «Іподром».

Група компаній DIM повідомила про особливості благоустрою прибудинкової території житлового комплексу «Метрополіс». Як стало відомо порталу Domik.ua, на площі в 2 га буде висаджено особливий різновид сосни пінії, завезеної  спеціально з Німеччини. Такий благоустрій обійдеться девелоперу у суму більше ніж 16 млн грн.  

Раніше хвойні пінії можна було побачити лише у ботанічному саду Києва.

Незабаром на території ЖК «Метрополіс» з'явиться італійська сосна пінія

Також у планах забудовника 一 облаштування декількох га  території «ВДНГ» , ремонт пішохідного переходу до ТРЦ «Магелан» і реконструкція міської електромережі.

Також планується, що після введення усіх черг у експлуатацію, на території новобудови відкриють паркову зону. Для цього забудовник висадить десятки тисяч дерев та кущів. 

Отримати ж інформацію про наявність квартир та умови їхнього придбання можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 233 54 42.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що «Метрополіс» 一 це об’єкт комфорт-класу, представлений 11-ма будинками висотою від 10-ти до 34-х поверхів із загальною кількістю квартир 2857.

У рамках проєкту забудовник реалізує концепцію «двір без машин». Залишити особистий транспорт інвестори комплексу зможуть у паркінгу на 1700 машиномісць із зарядними станціями та підземним контейнером для збору і сортування сміття. 

На території новобудови також працюватиме дитячий садок, збудований за японськими технологіями. Дитячий ігровий майданчик буде встановлено від провідної профільної німецької  компанії. 

Всі умови для максимального комфорту проживання передбачені й для резидентів із особливими потребами. Для них будуть облаштовані пандуси, ліфтові кнопки на рівні руки, азбука Брайля для здійснення комунікації та ін. 

Обмінятися думками про проєкт із іншими інвесторами можна на форумі ЖК «Метрополіс».

Новина від групи компаній DIM

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее