Подать объявление

Нова програма розстрочки у ЖК «Кришталеві джерела»

Нова програма розстрочки у ЖК «Кришталеві джерела»
ЖК «Кришталеві джерела» зводять на вулиці Метрологічній, що у столичному Голосіївському районі, в 6-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Теремки».

Компанія KSM-GROUP повідомила, що на житлову нерухомість у будинку № 148 5-ї черги будівництва ЖК «Кришталеві джерела» передбачені нові умови розсрочки. Як стало відомо порталу Domik.ua, перший внесок становить від 10%. Виплати можливі протягом 7-ми років.

Розтермінування на квартири у ЖК «Кришталеві джерела»

На поточний момент у вказаному будинку, в чотирьох секціях, інвесторам доступні одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 39 до 144 кв. м. Також до інвестування доступне житло в інших будинках, у тому числі введених в експлуатацію. У продажу – квартири від 30 кв. м. Серед планувань – одно-, дво-, три- та чотирикімнатні помешкання, у тому числі дворівневі. Мінімальна вартість кв. м по комплексу становить 17 000 грн.

Дізнатися подробиці щодо нової програми розсрочки, а також про доступні квартири можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 355 55 53.

Нагадаємо, ЖК «Кришталеві джерела» – різнопланова нерухомість у багатоквартирних і клубних будинках, а також котеджі. Комерційні площі запроектовані як у житлових будинках, так і в окремих будівлях та бізнес-центрі «ФЕОФАНІЯ-city». У комплексі в повному обсязі реалізовано квартал котеджів Feofania cottege. На території зведених новобудов проведено озеленення з елементами ландшафтного дизайну та комплексний благоустрій. Усім мешканцям надаються послуги охорони та диспетчерської служби.

Дізнатися більше про проект, а також розпитати інвесторів про реальне життя у комплексі можна на форумі ЖК «Кришталеві джерела».

Новина від компанії KSM-GROUP

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее