Подать объявление

Нові умови розтермінування в ЖК Dibrova Park

Нові умови розтермінування в ЖК Dibrova Park
Столичний житловий комплекс Dibrova Park зводять у Подільському районі, на вулиці Північно-Сирецькій, у 7-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Нивки».

Порталу Domik.ua стало відомо, що компанія IB Alliance запровадила нові умови розтермінування на придбання дво- та трикімнатних квартир у ЖК Dibrova Park. За інформацією від забудовника, перший платіж має бути не меншим ніж 30% від вартості обраного житла. Термін виплат залишку – до 28 лютого 2023 року. Зазначимо, що розтермінування не передбачає нарахування річних відсотків, але діє прив'язка до курсу долара США за НБУ.

Дізнатися детальні умови та отримати вичерпну консультацію щодо квартир у наявності та їх вартості можна за телефоном відділу продажів: +38 (067) 402 86 71.

Спеціальні умови розтермінування на житло в ЖК Dibrova Park

Стисло про житловий комплекс

ЖК Dibrova Park – це об’єкт із 10-ти двосекційних будинків із  власною інфраструктурою та благоустроєм території. У секціях, заввишки 23 та 26 поверхів, заплановано одно-, дво-, три- та чотирикімнатне житло. Серед планувань – дворівневі помешкання. Житловий фонд двох будинків першої черги складатиме 784 квартири.

У комплексі заплановано все, що необхідно сучасній людині для комфортного побуту, відпочинку та проведення дозвілля. На території проведуть масштабне озеленення, облаштують пішохідні зони та велодоріжки. Для автомобілів передбачені машино-місця у різних зонах паркування. Близько 10 000 кв. м відведуть під дитячі ігрові майданчики та локації для занять спортом. Для проведення творчих і літературних вечорів, дитячих забавок із аніматорами обіцяють створити окрему зону амфітеатру. Також забудовник запланував два торговельні центри загальною площею 10 520 кв. м.

Неабиякою перевагою для мешканців стане відкриття нової станції київського метрополітену «Мостицька», яку планують добудувати до 2022 року.

Обговорити ці та інші особливості об’єкта можна на форумі ЖК Dibrova Park.

Новина від компанії IB Alliance

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Марк• 
Интересный проект, что-то отдаленно схожее на варшавский. Кажется там "не паханное" поле для новых ЖК. правда, без машины никак не обойтись, пока что.
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее