Подать объявление

Новий проект від «Ковальскої» - ЖК «Паркова вежа»

Новий проект від «Ковальскої» - ЖК «Паркова вежа»
ПБГ «Ковальська» презентує новий житловий комплекс стандарту комфорт-клас, початок продажу квартир у якому розпочинається вже у березні 2014 року.

ПБГ «Ковальська», як один з найнадійніших забудовників столиці, вже активно зводить свій 22-ий житловий будинок, що отримав символічну назву – «Паркова вежа».

Презентований ПБГ «Ковальська» вперше на українському ринку нерухомості, стандарт комфорт-класу набув неабиякої популярності серед інвесторів, доказом чого стало бажання купувати квартири та мешкати у комплексах «Зелений острів» та «Зелений острів-2».

Запорукою такого підвищеного попиту стало не тільки використання якісних матеріалів власного виробництва і темпи будівництва в строки, а й наявність всіх переваг даного стандарту, що включає в себе вигідне розташування в парковій зоні, зручну інфраструктуру, закриту власну територію, комфортні планування квартир та якісний сервіс.

ЖК «Паркова вежа» - це сучасний 27-поверховий комплекс на 362 квартири, розташований у Подільському районі м. Києва по вул. Червонопільська, 2г, що поєднав в собі оптимальне співвідношення - «ціна-якість-строки». На сьогоднішній день вже зведено понад 10 поверхів та заплановано завершення будівництва і передача власникам під заселення у III кварталі 2015 року.

Зручна транспортна розв’язка дає змогу за 20 хвилин автомобілем дістатися до центру міста, а також до приміського парку відпочинку або набережної Дніпра. А поруч з комплексом ви знайдете медичні заклади, супермаркети, розважальні центри, кафе, ресторани та фітнес-центр.

Майбутніх власників очікують просторі 1-2-3-кімнатні квартири від 47 до 160 кв. м, а також дворівневі апартаменти на 3 та 5 кімнат, упоряджена територія із дитячим та спортивним майданчиками, дворівневий підземний паркінг та гостьові парковки.

ЖК «Паркова вежа» - комфортний та сучасний будинок зі своєю неповторною атмосферою, що поєднує міське життя та гармонію природи.

Більш докладно читайте на сайті parkova-vezha.com.ua

Прес-служба Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська»

тел./факс: (044) 591-70-44

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее