Подать объявление

Новий тренд на первинному ринку нерухомості України: головні переваги

Новий тренд на первинному ринку нерухомості України: головні переваги
Сучасний тренд в архітектурі – це житло у форматі small size. Найвідоміші дизайнери та архітектори із світовим ім’ям, вже представили свої проекти сучасного та комфортного житла на невеликій кількості квадратних метрів.

В Лос-Анджелесі, Лондоні та Гонконзі почалася ціла модна манія на створення мікро-житла: квартири-студіо, лофти та просто однокімнатні квартири набувають простору та стилю завдяки вдало підібраному дизайну інтер’єра. Головний месседж житла у форматі small size - створити простір на обмеженій площі, при цьому наділивши житло сучасним ультракомфортом та багатофункціональністю. Маленька квартира може бути стильною, просторою та практичною одночасно.

Є декілька основних причин, що формують попит на малометражні квартири:

Показник ціни є однією з найголовніших причин. Що менший розмір квартири, то менша її ціна – це аксіома, що завжди діє. Для людей у віці від 18 до 33 років та для молодих сімей, що прагнуть придбати власне житло, але коштів на багатоквартирні апартаменти не вистачає, такі квартири є ідеальним варіантом.

Інвестиції. Малометражне житло – чудова альтернатива банківському депозитному рахунку. Вигідним інвестуванням може стати придбання квартири-студіо, адже таке житло має попит, його завжди можна здати в оренду або вигідно перепродати.

Hight tech технології, меблі-трансформери та сучасні гаджети дозволяють максимально ефективно використати невелику площу. Сьогодні вже не є показником статусу – габаритні серванти, заставленні купою кришталю та сервізами. Лаконічний стиль дизайну, компактні меблі, скажімо, що трансформуються із столу у зручний диван, пласкі телевізори, що займають місце однієї картини, та компактні шафи-купе дарують простір і роблять проживання в квартирі невеликої площі практичним та зручним.

Будівельна фірма «Синергія», крокуючи в ногу з часом, також підхопила тенденції сучасної моди на компактні квартири.

В своєму проекті SmArt комплекса ЖК «Синергія 3» забудовник представляє сучасні та зручні квартири-студіо. Планування квартир розробленні таким чином, що вдовольнять потреби не лише прогресивної молоді, а й більш зрілих людей, які точно розуміють, чого прагнуть та вміють керувати простором.

Планування квартир у житловому комплексі "Синергія 3"

Великі переваги маленьких квартир в ЖК «Синергія 3»:

Економія

  • Щомісячна квартплата компактних квартир-студіо значно менша, ніж квартплата багатокімнатних квартир. Що більша квадратура житла, то дорожчою буде сплата за опалення та інші комунальні послуги.
  • Косметичний ремонт квартири в форматі small size обійдеться значно дешевше.

Чистота і порядок – запорука простору.

  • Логічно, що чим менша територія житла, тим менше часу знадобиться для прибирання.
  • Маленькі квартири – не придатні до скупчення непотрібних речей, які ми з любов’ю називаємо «про запас» чи «шкода викидати». Саме маленький розмір житла навчить Вас розумно використовувати простір та правильно зберігати речі, позбавляючись від непотрібного мотлоху одразу.

Одже, маленька квартира має ряд своїх суттєвих переваг, або як кажуть: «Розмір – це не головне, головне вміло його використовувати».

Обговорити особливості житлового комплексу "Синергія 3" можна на форумі Domik.ua .

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

9 комментариев
Моксым • 
Это что за коверканье языка? Албанский штоле?
-2+0
Василий• 
На фоне этого чулана хрущевка покажется дворцом!!!
-2+6
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx