Подать объявление

Новини з будівельного майданчика ЖК «044»

Новини з будівельного майданчика ЖК «044»
ЖК «044» будують за адресою: вул. Кирилівська, 37, 37а, що у Подільському районі столиці. До станції метро «Тараса Шевченко» – 7 хвилин ходи.

Порталу Domik.ua стало відомо, що на будмайданчику ЖК «044» роботи йдуть згідно з графіком. Як розповіли у забудовника, компанії Kiev Development Group, з початку карантину будівельники прийняли 500 куб. м. бетону, влаштували 2000 кв. м. залізобетонних конструкцій, засклили 250 кв. м, утеплили 200 кв. м фасадів, проклали 1500 м. п. труб та понад 500 м. п. кабелю електромереж.

Окрім того, у першій секції першого будинку завершено покрівельні роботи та виконано горизонтальну розводку труб опалення на рівні 7-8 поверхів.

У секції №2 завершено кладку міжквартирних перегородок, засклено до 5 поверху включно з внутрішньої сторони будинку. Спеціалісти продовжують працювати над утепленням та гідроізоляційними покрівельними роботами.

Фасади ЖК «044»

В першій секції другого будинку залито плиту перекриття 3-го поверху. У другій секції завершені монолітні роботи у паркінгу, спеціалісти готуються до заливання плити перекриття. У третій секції другого будинку триває підготовка для заливки плити ростверку.

Будівельні роботи в ЖК «044»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «044» належить до новобудов бізнес-класу. У двох будинках комплексу передбачено 173 квартири з однією, двома та трьома кімнатами. Площі помешкань – від 42 до 122 кв. м.

Особливістю комплексу стане його прибудинкова територія. У дворі буде обмежено рух транспорту. Для відпочинку мешканців встановлять лавки з екологічно чистих матеріалів. Для дітей буде створено окремий арт-простір – сучасний дитячий майданчик. Окрім того, на території висадять понад півсотні дерев.

Обговорити оригінальність проекту та задати питання інвесторам можна на форумі ЖК «044».

Новина від Kiev Development Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее