Подать объявление

Новини з будівельного майданчика ЖК «Велика Британія»: будівництво активно триває

Новини з будівельного майданчика ЖК «Велика Британія»: будівництво активно триває
ЖК «Велика Британія» зводять у Залізничному районі Львова на вулиці Шевченка, 17. До Львівського національного театру опери та балету 18 хвилин ходи.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє своїх інвесторів, що в житловому комплексі «Велика Британія» продовжується активне будівництво. Так керівник проєкту Олег Мельник розповів порталу Domik.ua, що в третій секції 5-ї черги вже встановлюють поруччя на сходових маршах. 

Паралельно з цим тривають роботи із оздоблення відкосів вхідних порталів ліфтів, встановлюють шафи для приладів обліку електроенергії та радіатори в квартирах. 

Також продовжуються роботи з прокладання електричних кабелів у місцях загального користування (МЗК), тинькування стін та оздоблення плиткою сходових маршів у другій секції новобудови. У квартирах встановлюють радіатори. 

Вигляд з висоти пташиного польоту на ЖК «Велика Британія»

У першій секції комплексу готуються до фінішного оздоблення та фарбування стін у МЗК. Облаштування відкосів вхідних порталів ліфтів та встановлення шаф для приладів обліку електроенергії – на завершальному етапі. 

У четвертій секції встановлюють кабіни ліфта. 

Також стало відомо, що в першій секції будинку 6-ї черги завершили облаштування котельні на даху, а в другій секції – монолітні роботи. Із робіт, що наразі тривають у другій секції – мурування цегляних стін та міжкімнатних перегородок.

У третій секції будинку 6-ї черги закінчили облаштовувати плити перекриття 1-го поверху та продовжується зведення вертикалу 2-го.  

Будівельні роботи в третій секції будинку 6-ї черги ЖК «Велика Британія»

Продовжується активне будівництво і в будинку 7-ї черги. Відомо, що в першій секції будинку № 1 облаштували плиту перекриття та продовжують зведення вертикалу другого поверху. Паралельно з цим в другій секції будинку закінчили роботи з облаштування цокольного поверху. 

Що стосується робіт у третій секції, то наразі триває мурування стін і міжкімнатних перегородок на 7-му поверсі. Монолітні роботи – завершено.

Детальніше про перебіг будівництва, умови продажу квартир та ціни на нерухомість ви зможете дізнатися у відділах продажу за адресами: 

  • вул. Володимира Великого, 10;
  • вул. Рудненська, 8;
  • вул. Левандівська, 12;
  • вул. Б. Хмельницького, 116 або за телефоном відділу продажу: + 38 (032) 294 98 35.

Стисло про житловий комплекс

«Велика Британія» – комплекс із 7-ми будинків висотою в 6-9, 11 та 13 поверхів. Забудовником запроєктовані 1321 квартира: одно-, дво-, три-, чотирикімнатні та дворівневі. 

На власній закритій території комплексу планується будівництво торговельного центру та дитячого садочка, школи та спортивного комплексу. Для автомобілів власників нерухомості в новобудові передбачений паркінг. 

Про переваги, недоліки та особливості проєкту можна більше дізнатися на форумі ЖК «Велика Британія».

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее