Подать объявление

Новорічні пропозиції у житловому районі RYBALSKY

Новорічні пропозиції у житловому районі RYBALSKY
RYBALSKY зводять у Подільському районі Києва, на вулиці Набережно-Рибальській, 3 і 9, що у 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Поштова площа».

У житловому районі RYBALSKY, що реалізують компанії Perfect Group та SAGA Development, вже готові до новорічних «джинглбелсів» і «меджік моментів». Забудовники повідомили, що вже запаслися найнеобхіднішим: ялинкою, метафаном, святковим настроєм і, звичайно, подарунками для інвесторів.

Як стало відомо порталу Domik.ua, цієї зими мрія про власне житло здійснюється разом із мрією про паркінг. Адже, до 15 січня 2020 року, у разі  купівлі окремих квартир, інвестори отримають у подарунок місце для автомобіля у підземному паркінгу. Забудовники зазначили, що презент передбачений для покупців, які сплатять 100% вартості обраного житла.

Також, у зазначений вище період, інвестори можуть придбати квартиру в будинку №11 з розтермінуванням платежів. Напередодні свята діють найвигідніші умови, а саме:

  • платежі у гривні;
  • перший внесок – 50%;
  • виплати до 2-х років;
  • подорожчання – 0%.

У RYBALSKY діють вигідні пропозиції

Забудовники впевнені, що це гарна можливість стати мешканцем нового кварталу, що з’явиться вздовж каналу, адже будинок №11 у RYBALSKY особливий не лише  своїм розташуванням, а й архітектурою. Три поверхи з боку набережної матимуть скляний фасад, а з панорамних вікон відкриватиметься вид на водойму. Фішкою новобудови стануть різні за розмірами віконні отвори: на лоджіях вони будуть від стелі до підлоги та стандартної висоти в інших кімнатах. Площа квартир у новому кварталі варіює  від 40 до 215 кв. м.

Додамо, що пропозиції забудовників не підсумовуватимуться . Дізнатися детальні умови святкових пропозицій, а також про планування у наявності та ціни на нерухомість можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 73 55.

Ознайомитися з відгуками щодо проекту та приєднатися до спілкування інвесторів можна на форумі RYBALSKY.

Новина від компаній Perfect Group та SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx