Подать объявление

Новорічні знижки в ЖК /Чайка\

Новорічні знижки в ЖК /Чайка\
ЖК /Чайка\ зводять на вулиці Лобановського, в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області, що в 6-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метрополітену «Житомирська».

У девелоперській компанії «ОМОКС» вирішили не чекати бою курантів і вже почали дарувати подарунки, адже у забудовника впевнені, що грудень – дивовижний місяць  підготовки до казкового свята та сюрпризів. Як стало відомо порталу Domik.ua, до 27 грудня 2019 року, покупцям житлової нерухомості в ЖК /Чайка\ надаються святкові знижки.

Подарункові знижки на квартири в ЖК /Чайка\

Так, наприклад, вартість квадратного метра трикімнатного житла в споруджуваному будинку стартує від 14 000 гривень. Забудовник зауважив, що чим більше квартира – тим більша вигода. Варто зазначити, що знижки поширюються на окремі помешкання, а пропозиція діє за умови 100-відсоткової сплати.

Дізнатися подробиці можна у відділі продажів за телефоном: +38 (098) 184 20 52.

Стисло про житловий комплекс

ЖК /Чайка\ запланований на ділянці 39 га.  33 із 38-ми запланованих будинків вже введено в експлуатацію. Наразі в комплексі проживає майже 16 000 мешканців, яким припала до душі розвинена інфраструктура, комфорт, затишок, зони відпочинку, безліч спортивних і дитячих майданчиків, а також чистий і зелений простір території.

У новобудовах, заввишки від 4-х до 16-ти поверхів, запроектована житлова та комерційна нерухомість. На поточний момент до купівлі доступні квартири від 34 до 112 кв. м, у плануваннях яких передбачено від однієї до чотирьох кімнат.

Серед інфраструктурних об’єктів, які вже функціонують у комплексі – мінімаркети, аптеки, шкільні та дошкільні навчальні заклади.

Дізнатися про реальне життя у комплексі та поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК /Чайка\.

Новина від компанії «ОМОКС»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее