Подать объявление

Огляд готового житлового комплексу «Новопечерська Вежа» від забудовника BudCapital

Огляд готового житлового комплексу «Новопечерська Вежа» від забудовника BudCapital
ЖК «Новопечерська Вежа» розташований у Печерському районі на вулиці Бойчука, 41, в 5 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Дружби народів».

Житловий комплекс «Новопечерська Вежа» від девелопера BudCapital введений у експлуатацію ще у III  кварталі 2020 року. Портал Domik.ua пропонує більше дізнатися про новобудову, розташовану в престижному Печерському районі столиці. 

Комплекс знаходиться за адресою: вул. Бойчука, 41 на  Бусиловій горі, завдяки чому з великих панорамних вікон квартир відкривається краєвид на мальовничі схили Києва, Дніпро та історичний центр столиці. 

Новобудова бізнес-класу представлена одним 26-поверховим будинком на 2 секції. Стилобатна частина будівлі займає 5 поверхів. На останніх двох розташовані дворівневі квартири з власними терасами. 

Площа найменшої однокімнатної квартири складає 40 кв.м, найбільших дворівневих апартаментів – до 239 кв. м. 

Переваги житлового комплексу

Поруч із новобудовою знаходяться сучасні об'єкти міської інфраструктури – навчальні заклади, торговельні та медичні центри, кав'ярні та ресторани, магазини і т. ін.  Найближча станція столичної підземки – «Дружби народів». 

Крім цього в житловому комплексі «Новопечерська Вежа» передбачена власна розвинена інфраструктура. Перший поверх стилобатної частини будівлі відведено під супермаркет, офісні приміщення, магазини і т. ін.  Для комерційної нерухомості облаштовані окремі входи з власними ліфтами.

На закритій прибудинковій території комплексу знаходяться дитячі та спортивні майданчики, зона для прогулянок, паркомісця. 

Для будівництва ЖК «Новопечерська Вежа» обрали монолітно-каркасну технологію із заповненням стін газоблоком та керамічною цеглою. Вентильований фасад будівлі додатково утеплений мінеральною ватою. Така технологія дозволяє ефективніше зберігати тепло взимку та захистить від нагрівання будинку влітку. Вікна з п’ятикамерним профілем та двокамерними склопакетами також вбережуть квартири від зайвих тепловтрат. 

Для збереження стилістики новобудови для кожної квартири передбачені кошики під кондиціонери. У всіх квартирах встановлені індивідуальні прилади обліку теплоенергії, води та електрики. 

Дізнатися детальніше про умови придбання квартир у комплексі можливо за телефоном: +38 (044) 294 81 10.

Долучайтеся до обговорення новобудови разом з іншими власниками нерухомості в ній на форумі ЖК «Новопечерська Вежа».

Новина від компанії BudCapital

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее