Подать объявление

Огляд житлового фонду ЖК «Голосіївська долина»

Огляд житлового фонду ЖК «Голосіївська долина»
ЖК «Голосіївська долина» зводять у Голосіївському районі за адресою: вулиця Паїсія Кайсарова 7/9. У 16-ти хвилинах пішої ходи розташована найближча станція метро «Васильківська».

Портал Domik.ua дізнався про всі особливості житлового комплексу «Голосіївська долина» від забудовника «Строй Сити Capital»

«Голосіївська долина» – це новобудова комфорт-класу з 5-ти будинків на 22-26 поверхи. Комплекс будують із «дихаючої» керамічної червоної цегли – екологічного матеріалу.

Рендер ЖК «Голосіївська долина»

У комплексі запроєктовані безпечні, просторі ліфти, які також розраховані на підйом габаритного вантажу. Забудовник гарантує, що вони будуть зносостійкі, надійні та працюватимуть без перебоїв.

Вид на ЖК «Голосіївська долина»

Оздоблення квартир в ЖК «Голосіївська долина» включатиме в себе: базову штукатурку по цегляних стінах та стяжку на підлозі під укладку покривного шару. До квартир будуть проведені електропроводка та водопровід з каналізацією.

Планування однокімнатної квартири в ЖК «Голосіївська долина»

Забудовник також потурбувався про комфортне та тихе проживання своїх майбутніх резидентів та використав енергозберігаючі вікна в квартирах. Таким чином, шум з вулиці  не буде відчуватись , а тепло в квартирі зберігатиметься.

Один із варіантів планування двокімнатної квартири в ЖК «Голосіївська долина»

Трикімнатна квартира в ЖК «Голосіївська долина»

Також, для  безпеки власників житла в усіх квартирах встановлені металеві протипожежні двері з сучасними замками, які неможливо зламати. Окрім цього, самі двері стійкі до корозії та не потребують особливого обслуговування.

Серед особливостей комплексу і його розташування: близькість до центру столиці та піша доступність до станції метро «Васильківська». Але найголовніша цікавинка – це панорамний зовнішній ліфт для сполучення з підземкою. Він значно спрощує шлях до метро для майбутніх резидентів.  

Незважаючи на близькість до метро, сам комплекс розташований у «зеленому» районі. Поряд «ВДНГ», Голосіївський парк та Ботанічний сад, де можна прогулятися, весело провести час та подихати свіжим повітрям.

Стоянка в ЖК «Голосіївська долина»

Справжній подарунок для інтровертів – це закрита територія комплексу, на яку не зможе потрапити жоден сторонній. У  новобудові  дотримуються концепції «двір без машин», тому дорослі власники  спокійно зможуть  прогулятися ввечері, а  діти весело та безпечно провести час на дитячому майданчику. Окрім цього, за територією комплексу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Наразі забудовник пропонує вигідні умови для придбання квартир у ЖК «Голосіївська долина», а саме знижка:

7% на всі дво- та трикімнатні квартири за умови 100%-ї оплати.

30% на авансовий платіж із подальшою розстрочкою до кінця будівництва;

Пропозиції дійсні до 31.01.2021. 

Більше інформації про особливості комплексу можна дізнатися від менеджерів у відділі продажу за телефоном: + 38 (067) 215 16 26.

Також обговорити цей проєкт з іншими інвесторами є можливість  на форумі ЖК «Голосіївська долина».

Новина від компанії Строй Сіті Capital

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее