Подать объявление

Огляд ЖК «Покровський» у Гостомелі

Огляд ЖК «Покровський» у Гостомелі
Як будується та чим пишається «Покровський» — новий житловий мікрорайон у центральній частині Гостомеля.

Содержание

У лютому 2021-го триває будівництво житлового комплексу «Покровський» — в цьому році забудовник БК «ЖК Покровський» обіцяє здати два наступних будинки проєкту. Журналісти порталу Domik.ua поспілкувалися з командою «Покровського» та дізналися, що сьогодні компанія може запропонувати покупцям нерухомості. 

Візуалізація житлового комплексу «Покровський» у Гостомелі Київської області

Читайте також: Як живеться в ЖК «Покровський» ( «Піонерський квартал 3»): огляд, відгуки мешканців і індекс надійності

Локація новобудови

Житловий комплекс «Покровський» розташований у центрі селища міського типу Гостомель, що з літа 2020 року входить у Бучанський район Київської області. До житлового комплексу від найближчої станції метро «Академмістечко» — 15 км. На громадському транспорті доїхати до «Покровського» можна від станцій метро «Святошин» (маршрутки № 386 та 388) та «Академмістечко» (№ 348, 357 і 389). Зупинка називається «Вулиця Пушкіна», і від неї близько 100 м до житлового комплексу «Покровський».

«Покровський» знаходиться на центральній вулиці Гостомеля — Свято-Покровській. У радіусі кілометра від житлового комплексу розташована вся необхідна соціально-побутова інфраструктура, зокрема:

  • загальноосвітня школа № 13;
  • дитячий садочок «Веселка»; 
  • дитячий садочок «Карапузи»; 
  • дитячий клуб «Сонях»;
  • дитячий клуб «Лісова казка»; 
  • Гостомельська сімейна амбулаторія;
  • жіноча консультація;
  • ветеринарна клініка;
  • аптека;
  • стадіон;
  • супермаркети «Фора»; «Лоток»; 
  • Гостомельский ринок;
  • відділення «Укрпошти» та «Нової пошти»;
  • культурно-оздоровчий комплекс.

У 400 м від житлового комплексу розташоване рибацьке озеро, яким опікується місцева спільнота. Тут можна спіймати не лише карасів, а навіть щук та сомів. Подалі, в 800 м від новобудови, знаходиться друге озеро, на березі якого є пляж та зони відпочинку. Влітку тут можна купатись і засмагати, а взимку — кататися на ковзанах.

Благоустрій та інфраструктура ЖК «Покровський»

Оскільки «Покровський» зводиться в форматі мікрорайону, на його території розташовується й власна інфраструктура. На перших поверхах працює дитячий клуб «Сонях», медична клініка «Берегиня», супермаркет «ЛотОк», стоматологія, кафе і доставка води. Поруч із шостим будинком «Покровського» розташоване повноцінне футбольне поле з біговими доріжками за периметром і глядацькими трибунами. Біля другого і третього будинків новобудови розбиті мінісквери з дитячими майданчиками та зонами відпочинку. Також місцева влада побудувала на території комплексу триповерховий дитячий садок. Вже восени тут відкриється дошкільний заклад для найменших мешканців «Покровського».

У дворах ЖК «Покровський» облаштовані зелені зони відпочинку, спортивні та ігрові майданчики

Технічні характеристики

Будівництво «Покровського» почалося в 2015 році. За проєктом житловий комплекс буде складатися з десяти 10-поверхових будинків. Технологія будівництва — цегляна кладка. Фасади утеплюють пінополістиролом і мінеральною ватою, а потім тинькують у марсалово-білі відтінки з вкрапленням бежевого. Усі інженерні комунікації в новобудові загальноміські, за винятком опалення: в більшості будинків воно індивідуальне (в кожній квартирі встановлено двоконтурний газовий котел.

Станом на лютий 2021 року перші чотири будинки ЖК «Покровський» побудовані та введені в експлуатацію. Ведуться будівельні роботи наступних трьох будинків, здати які забудовник планує протягом нинішнього та наступного років. 

Термін здачі будинків ЖК «Покровський» і перебіг будівельних робіт

Номер будинку

Введення в експлуатацію

Етап будівництва

№1

Зданий у І кварталі 2017 року

Побудований

№2

Зданий у ІІ кварталі 2017 року

Побудований

№3

Зданий у IV кварталі 2018 року

Побудований

№4

Зданий у ІІ кварталі 2020 року

Побудований

№5

I квартал 2021 року

Ведуться зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи

№6

ІІ квартал 2021 року

Прокладання інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи, тинькування фасадів

№7

ІІ квартал 2022 року

Заливка фундаменту

№8

— 

У проєкті

№9

№10

Квартири та інша нерухомість

У чотирьох будинках житлового комплексу «Покровський» забудовник реалізує одно- і двокімнатні квартири. Трикімнатні варіанти присутні тільки в сьомому будинку, який буде трисекційним. Площі однокімнатних стартують від 33 кв. м, двокімнатних — від 51 кв. м, трикімнатних — від 75 кв. м. Планування житла досить ергономічні, їх безліч: є варіанти студій, повноцінних однокімнатних, квартир-«метеликів» тощо.

Інвесторам нерухомість передається у стані «під ремонт»: лазерна стяжка підлоги, цементно-вапняне тинькування стін. У квартирах встановлюють вхідні металеві двері з МДФ-накладками і металопластикові віконні профілі WDS. У кожній квартирі біля входу монтують електрощиток із групою автоматів, а також проводять електрику до точок підключення. Інвестори можуть також замовити встановлення водяної теплої підлоги на стадії будівництва. У комплектацію входить газовий лічильник. В кожній квартирі встановлюється двоконтурний газовий котел Protherm (за додаткову плату). 

Варіанти планувань однокімнатних квартир у ЖК «Покровський»

Варіанти планувань двокімнатних квартир у ЖК «Покровський»

Вартість квартир у ЖК «Покровський»

У лютому 2021 року відкрито продажу в четвертому, п'ятому, шостому і сьомому будинках ЖК «Покровський». Вартість квадратного метра залежить від ступеня готовності будинку. Придбати нерухомість у новобудові можна, обравши один із трьох варіантів:

  • повна оплата. У цьому випадку інвестор платить за квартиру за вказаною в прайсі вартістю;
  • розтермінування від забудовника. Оформляється на строк від 3 до 24 місяців. Перший внесок — від 30%. Сума залишку фіксується в доларах США. Надається можливість оформити розтермінування й на готові квартири з документами;
  • іпотека від «Правекс Банку». Сума кредиту — до 4 млн грн, термін — до 20 років. Перші п'ять років процентна ставка становить 9,99% річних, починаючи з шостого року — 12,99%.

Площа та ціна квадратного метра в ЖК «Покровський» у лютому 2021 року

Тип нерухомості

Площа, кв. м

Вартість квадратного метра, грн

Четвертий будинок

1-кімнатні

Від 36 до 39,05

20 350

2-кімнатні

Від 57,17 до 59,32

19 400

П'ятий будинок

1-кімнатні

Від 37 до 40

19 900

2-кімнатні

Від 55 до 60,52

19500

Шостий будинок

1-кімнатні

Від 33,22 до 39,05

18550

2-кімнатні

Від 51,07 до 60,10

17 950

Сьомий будинок

1-кімнатні

Від 34,93 до 44,29

17 450

2-кімнатні

Від 55,84 до 63,75

16 500

3-кімнатні

Від 74,80 до 77,43

16 500

Що пишуть на форумі ЖК «Покровський»

На форумі житлового комплексу «Покровський» користувачі активно обговорюється перебіг будівельних робіт та темпи заселення введених у експлуатацію будинків. «У мене спочатку товариш сюди інвестував у ЖК «Покровський», а потім і я зважився на початку цього року. І зовсім не шкодую, оскільки витратив би їх на карантині, а так хоч квартира буде. До того ж чекати закінчення робіт залишилося недовго, вже на початку 2021 року обіцяють видати ключі та нічого, щоб могло перешкодити цьому, вже немає. Всі поверхи добудовані, необхідні комунікації проведені, дах перекрито, а оздоблення і тинькування це вже дрібниці, які можна доробити», — пише форумчанин ValerAS.

Представники будівельної компанії регулярно звітують про перебіг робіт на будмайданчиках і викладають на форум фотографії.

Індекс надійності

Експерти пошукової системи надійних новобудов Bild.ua відзначили житловий комплекс «Покровський» помаранчевим щитом і надали йому 159 балів із 220 можливих. У відділі продажів журналістам Domik.ua повідомили, що готові показати клієнтам всі необхідні документи. Бажаючі інвестувати в проєкт можуть придбати детальний звіт фахівців.

Підсумки

Зростаючій популярності заміських проєктів сприяють два основні чинники: постійне збільшення ціни на столичну нерухомість, а також посткарантинний тренд на житло в тихій зеленій локації. У переліку населених пунктів Київської області Гостомель має низку переваг: він розташований у 20 хвилинах їзди до найближчої станції метро, ​​має в своєму розпорядженні розвинену інфраструктуру та активно освоюється забудовниками. Житловий комплекс «Покровський» — один із найбільш відомих місцевих проєктів. Чотири будинки новобудови успішно введені в експлуатацію, ще на трьох ведуться будівельні роботи. У лютому 2021 року найдоступніша однокімнатна квартира від забудовника коштує 590 тис. грн.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Сергей• 
чет статья совсем слабенькая
0+0
Оксана• 
Бывал в "Покровском", когда он еще был "Пионерским". Место и вправду неплохое, всё рядом, возле третьего дома вообще навели красоту, есть новый садик (пока неработающий) на территории. Но что-то очень задержали сдачу некоторых домов, я знаю, что некоторые больше года ждут ключей.
0+2
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее