Подать объявление

Оновлені фасади в ЖК Edeldorf

Оновлені фасади в ЖК Edeldorf
ЖК Edeldorf зводять у Печерському районі Києва на вулиці Старонаводницькій, 42, у 5 хв пішої ходи від станції метро «Дружби народів».

Забудовник FUTURA HATA презентував нові фасади житлового комплексу Edeldorf. Портал Domik.ua дізнався, що компанія надихалася  краєвидами, які відкриваються з вікон проєкту: схили Дніпра, зелені пагорби, Батьківщина-Мати  – все поєдналося для надання комплексу унікального  дизайну. 

Так  виглядатиме ЖК Edeldorf

Зелений колір у оздобленні фасадів поєднує комплекс із зеленою зоною, в якій він розташований та з  екзотичними насадженнями на прибудинковій території. Кожен мешканець матиме можливість відчути єднання з природою, не втрачаючи зв'язок із урбаністикою та сучасністю комплексу.

Прибудинкова територія комплексу

Інформацію щодо  планувань квартир та  умов їх придбання можна отримати у відділі продажу за телефоном: + 38 (044) 290 86 69.

Як ми раніше писали, ЖК Edeldorf – це новобудова бізнес-класу, розташована в одній із найвищих точок Києва, що гарантує неймовірні краєвиди на Печерськ кожному майбутньому резиденту. В комплексі реалізують 436 квартир із плануванням на 1-3 кімнати. На останніх поверхах об’єкта передбачене дворівневе житло. 

Розташування комплексу

На даху будуть обладнані дитячі та спортивні майданчики, а також зони відпочинку. В стилобаті розміститься паркінг для автомобілів мешканців, офісні приміщення, ресторан, супермаркет і фітнес-центр.

Дізнатися думку інших інвесторів щодо даного проєкту та обговорити всі його переваги та недоліки можна на форумі ЖК Edeldorf.

Новина від компанії  FUTURA HATA

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее