Подать объявление

Особливі умови розтермінування у ЖК Montreal House

Особливі умови розтермінування у ЖК Montreal House
Житловий комплекс Montreal House зводять у Голосіївському районі столиці, за адресою: вул. Велика Васильківська, 102у, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Палац Україна».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у столичному житловому комплексі бізнес-класу Montreal House передбачені вигідні умови розтермінування на придбання квартири. Як розповіли  в компанії Cityconsult Development, сплативши перший внесок від 50% від вартості обраного житла, решта буде зафіксована у гривні, як при повній оплаті. Залишок розділять на рівні частини, які можна буде сплачувати до грудня 2020 року. Таким чином, інвестори зможуть не хвилюватися про курсові коливання валют чи планове здорожчання нерухомості. Скористатися пропозицією забудовника інвестори можуть до 30 квітня 2020 року.

Вигідні умови розтермінування від забудовника ЖК Montreal House

Крім того, забудовник надає кілька інших варіантів розтермінування. За умовами класичного розрахунку, перший внесок має бути не меншим ніж 20%, а виплати залишку можливі до 38-ми місяців. Також інвестори мають змогу скористатися розтермінуванням на індивідуальних умовах, де самі визначають розмір першої оплати та строк подальших платежів.

Забудовник впевнений, що розтермінування дає можливість інвестувати в преміальну нерухомість на ранніх етапах будівництва з максимальною вигодою та комфортом для бюджету інвестора.

Дізнатися детальні умови кожного з розтермінувань, а також зробити розрахунки та обрати оптимальний варіант можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 390 99 15.

Нагадаємо, що ЖК Montreal House з’явиться в центральній частині Києва. За проектом, у комплексі заплановано зведення двох секції каскадної поверховості, від 11-ти до 20-ти поверхів. На території передбачено дворівневий паркінг, дитячий садок, релакс- та спортивні тераси з панорамою на центр мегаполіса  та костел Св. Миколая. Комплекс будується за монолітно-каркасною технологією, в оздобленні використовують натуральні матеріали, зокрема камінь, скло та метал.

Приєднатися до спілкування інвесторів та залишити коментар щодо характеристик проекту можна на форумі ЖК Montreal House.

Новина від компанії Cityconsult Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее