Подать объявление

Особливості благоустрою KANDINSKY Odessa Residence

Особливості благоустрою KANDINSKY Odessa Residence
KANDINSKY Odessa Residence будують у Приморському районі Одеси на Французькому бульварі, 63/65, в 20 хвилинах їзди на автомобілі від Соборної площі.

Содержание

Порталу Domik.ua стало відомо про особливості благоустрою KANDINSKY Odessa Residence. Над концепцією благоустрою новобудови працювала студія Kotsiuba. Дизайнери ставили перед собою мету створити комфортний простір для мешканців і гостей резиденції. На вході до комплексу буде розташовано сквер, а між будинками – громадський простір з водоймою, паровими фонтанами та арт-об'єктами. Користуватися ними, а також спуститися відремонтованим ліфтом до моря зможуть всі охочі.  

Приклад облагородження території KANDINSKY Odessa Residence

Сквер

При проєктуванні скверу на вході до комплексу дизайнери мали на меті зберегти історичні та архітектурні цінності району. Це буде відкритий простір із ландшафтним дизайном, місцями для сидіння і освітленням. 

Гостьовий паркінг з озелененням буде розташований між бульваром та сквером.

Сквер біля KANDINSKY Odessa Residence

Громадський простір

За основу концепції благоустрою було взято роботи Василя Кандинського, тому кожний об'єкт на території розглядається через призму кольорів і форми, характерних для робіт митця. 

Громадський простір буде розділено на зони, кожна з яких матиме геометричну форму. Пішохідна алея від входу — це чітка пряма лінія, центральна площа із фонтанами — це коло, через площу проходитиме трикутник, продовжений водоймою та амфітеатром — сходами, що ведуть на дах ресторану.  

Вхід до комплексу також прикрашатимуть декоративні куби, розташовані на різній відстані один від одного, створюючи арку. 

До артоб'єктів комплексу можна віднести і високу хвилясту лаву. 

Громадський простір новобудови буде вільним від автомобілів. Для останніх передбачені підземний паркінг і гостьова стоянка. 

Громадський простір KANDINSKY Odessa Residence

Внутрішнє подвір'я

Внутрішній прибудинковий простір буде закритим від сторонніх. Замість високих суцільних, тут використають прозорі паркани, які пропускають світло і повітря, але роблять простір безпечним. 

У дворі буде встановлено велопарковки та дитячі тематичні майданчики з озелененням для активних ігор та творчості. Ігрові майданчики будуть зоновані для активного дозвілля дітей віком 3+ та спокійного відпочинку малюків. 

Благоустрій закритого внутрішнього простору також відображатиме загальну концепцію KANDINSKY Odessa Residence

Внутрішня територія KANDINSKY Odessa Residence

Отримати додаткову інформацію щодо наявності та умов придбання апартаментів у новобудові можна у відділі продажу за телефоном:  + 38 (048) 752 89 44.

Також не забувайте долучатися до обговорення проєкту на форумі KANDINSKY Odessa Residence.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее