Подать объявление

Пасивний дохід із нерухомості. Поради майбутнім інвесторам від Edelburg Development

Пасивний дохід із нерухомості. Поради майбутнім інвесторам від Edelburg Development
Сергій Левцов – директор компанії Edelburg Development – розповів, як правильно інвестувати в нерухомість, щоб отримувати регулярний пасивний дохід.

Придбання нерухомості для подальшого її здавання в оренду, залишається одним із найбільш ефективних інструментів заощадження і забезпечення пасивного доходу. Портал Domik.ua дізнався більше про особливості інвестування у житловий фонд від генерального директора компанії-забудовника Edelburg Development Сергія Левцова. 

Генеральний директор компанії Edelburg Development Сергій Левцов

За його словами, купуючи квартиру на етапі будівництва житлового комплексу, після введення об'єкта в експлуатацію, під час  перепродажу помешкання можна отримати прибуток до 30%. 

Також він зазначив: «Важливо купити не найдешевшу квартиру, а ліквідну. Необхідно ретельно підійти до вибору житлового комплексу, вивчити пропозиції в даній локації та зуміти оцінити затребуваність квартири в перспективі. У гарному житловому комплексі, незалежно від його класу, з власною інфраструктурою, зручною транспортною розв’язкою, продуманим плануванням, квартиру можна буде продати завжди. Єдине, якщо ви вирішили інвестувати  в квартиру в ЖК бізнес-класу, слід  купити ще й машиномісце в паркінгу».

Якщо ж ви плануєте придбати первинну нерухомість для подальшої здачі квартири в оренду, то рівень прибутковості сягатиме 5-7% у доларах США. Для цієї мети найкраще обирати 1-кімнатне помешкання площею 40-44 кв. м або апартаменти. Локація біля метро додає +30% до вартості оренди. 

Надав свої коментарі Сергій Левцов і щодо інвестування в апартаменти: «Перевага інвестування в апартаменти в складі ЖК у тому, що вони дешевші, ніж вартість квартири, приблизно на 15%. Купуючи такий об’єкт, потрібно врахувати, що комунальні платежі будуть вищі – йдеться про водопостачання та електрику. Якщо комплекс багатофункціональний (квартири та апартаменти) і в ньому є своя котельня, в такому випадку опалення тарифікуватиметься, як і для квартир. Це стосується  обслуговування комплексу і прибудинкової території». 

Новина від компанії Edelburg Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx