Подать объявление

Перебіг будівництва ЖК Star City у липні 2021 року

Перебіг будівництва ЖК Star City у липні 2021 року
ЖК Star City зводять у Дніпровському районі Києва на вулиці Каунаській, 27, у 10 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Харківська».

Будівництво житлового комплексу Star City активно триває. Про це портал Domik.ua повідомила компанія-забудовник BudCapital

Зокрема, відомо, що у липні фахівці вже наполовину завершили зведення монолітного каркасу першого будинку. У другому та третьому будинках монолітні роботи виконано на 35%. 

Звіт про будівництво ЖК Star City в липні

Паралельно із цим на об'єкті триває монтаж сходових маршів та майданчиків. У першому будинку цей етап робіт виконано на 35, в другому – на 30%, в третьому – на 25%. 

Виконується спеціалістами і мурування зовнішніх та внутрішніх стін і перегородок. У першому будинку роботи виконано на 30, у другому – на 20, у третьому – на 25%. Окрім цього, у першому будинку розпочато скління фасаду – встановлення вікон виконане на 15%.

Відомо також, що у четвертому та п’ятому будинках завершено фундаментні роботи та облаштування паль і плит-ростверків. Розпочато зведення монолітних каркасів: у обох будинках вони наразі готові на 5%.

Відео з будівельного майданчика ЖК Star City 

Аби дізнатися більше про перебіг будівництва об'єкта та наявність квартир у ньому, звертайтеся у відділ продажу за телефоном: +38 (067) 247 01 22.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, Star City – це багатофункціональний житловий комплекс комфорт-класу, що об'єднує 8 будинків висотою в 25 поверхів кожен.  

Проєктом новобудови передбачено 3-поверховий дитячий садок і 4-поверхова школа-гімназія, власний торговельно-офісний центр, футбольний стадіон та великий освітлений парк із зонами відпочинку і прогулянковими алеями, дитячі та спортивні майданчики. 

На перших поверхах будинків розмістяться комерційні та офісні приміщення. А для безпеки мешканців комплексу його територія перебуватиме під цілодобовою охороною.

Обмінятися думками про проєкт із іншими інвесторами можна на форумі ЖК Star City.

Новина від компанії BudCapital

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее