Подать объявление

Перший в Україні баштовий кран європейської якості від «Київміськбуд»

Перший в Україні баштовий кран європейської якості від «Київміськбуд»
Дізнайтеся про нову розробку компанії «Київміськбуд» – перший в Україні баштовий кран BUD tower crane-155, що відповідає європейському рівню якості.

Холдингова компанія «Київміськбуд» представила проєкт для виробництва першого в Україні баштового крану BUD tower crane-155, що відповідає європейському  стандарту  якості. Порталу Domik.ua стало відом, що проєкт був розроблений спільно з компаніями-партнерами «Моноліт Буд» та SMM Ltd. 

Баштовий кран BUD tower crane-155

Ось, що говорить голова правління «ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір про нову розробку: «Радий, що сьогодні ми з партнерами нарешті маємо змогу презентувати баштовий кран, який матиме  перспективи на ринку. У нього є  кілька особливостей, що надасть   перевагу у порівнянні з тими кранами, які будівельники використовують на теперішній час.  По-перше, він має спрощене легке збирання.  Кран економічній і «безшумний» у роботі, вартість його встановлення  приблизно в 1,5 разів менша, ніж у аналогів. Монтувати його можна як на хресній опорі, так і на анкерній.  По-друге, з його допомогою можна зводити будівлі підвищеної висотності до 35-40 поверхів, з обмеженим простором для розміщення крану. Додатковою перевагою стане поліпшена оглядовість кабіни управління, що дозволяє працювати у разі  погіршення погодних умов, тумані та в нічний час».

Відомо, що баштовий кран було спроєктовано за технічним регламентом (ТР) безпеки машин згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 30.01.2013 № 62. Розробка відповідає директиві Європейського Парламенту та ради Європейського Союзу 2006/42/ЄС від 17 травня 2006 року. 

Баштовий кран BUD tower crane-155 займе нішу професійної будівельної техніки, а його робота відповідатиме європейським вимогам якості та безпеки. 

Слідкуйте за останніми новинами із життя компанії-забудовника та долучайтеся до обговорення її проєктів на форумі «Київміськбуд».

Новина від компанії «Київміськбуд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее