Подать объявление

Подарунки для інвесторів ЖК «Гостомель Residence»

Подарунки для інвесторів ЖК «Гостомель Residence»
ЖК «Гостомель Residence» зводять у смт Гостомель Київської області, за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 1 літера «З». Від станції столичного метрополітену «Академмістечко» – 25 хвилин їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що до ЖК «Гостомель Residence» завітав щедрий Санта, адже, купуючи житло у комплексі до 31 грудня 2019 року, інвестори отримають подарунки. За повідомленням будівельної компанії «Галсинтез Буд», це буде побутова техніка, яка неодмінно стане у пригоді в новій домівці. Серед презентів – пилосос, праска, фен, тостер та чайник.

Подарунки «під ялинку» від забудовника ЖК «Гостомель Residence»

А ще забудовник пропонує чудову можливість жити поруч із друзями, та надає приємний бонус за рекомендацію. Винагорода складатиме $300. У інвесторів є час розповісти близьким про переваги придбаного житла та завітати в офіс відділу продажів до 1 лютого 2020 року.

Вигідна пропозиція для інвесторів ЖК «Гостомель Residence»

Зазначимо, що, на поточний момент для інвестування доступна житлова нерухомість площею від 21 до 182 кв. м. Серед помешкань – одно-, дво- та трикімнатні квартири, у тому числі дворівневі. Вартість житла стартує від 13 300 гривень за квадратний метр. 

Про детальні умови спеціальних пропозицій та про планування житла у наявності можна дізнатися у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (098) 182 82 50.

Нагадаємо, що «Гостомель Residence» – житловий комплекс класу «комфорт». У 5-ти багатосекційних новобудовах заввишки 5-7 поверхів запроектовано 922 житлових помешкання та комерційна нерухомість. Остання передбачена для офісів, крамниць, кав’ярень, салону краси, амбулаторії, аптеки та інших закладів торгівлі та послуг. Також у комплексі передбачено дитячий садочок розрахований на 80 вихованців, спортивна та художня школи. У подвір’ях заплановані різноманітні місця для відпочинку та проведення дозвілля дорослих та дітей. Крім того, забудовник обіцяє облаштувати набережну і пляж, а також відвести місця для альтанок і барбекю.

Відгуки щодо проекту, а також спілкування інвесторів – на форумі ЖК «Гостомель Residence».

Новина від будівельної компанії «Галсинтез Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Валерия• 
купи квартиру - получи в подарок чайник :)
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее