Подать объявление

Повний огляд житлового комплексу «Гранд Бурже» в інфографіках

Повний огляд житлового комплексу «Гранд Бурже» в інфографіках
Як планують перевершувати очікування інвесторів у наймасштабнішій новобудові бізнес-класу, розташованій у Бучі.

Содержание

У березні 2021 року триває будівництво «Гранд Бурже» — одного з найбільших багатофункціональних комплексів Бучі. Уже в нинішньому кварталі забудовник Linevich Group планує ввести в експлуатацію п'яту секцію четвертого будинку, а до кінця року здати будинок повністю. Журналісти порталу Domik.ua вивчили особливості проєкту, переваги локації та з'ясували, наскільки характеристики бізнес-класу в Бучі відповідають столичним стандартам.

Візуалізація житлового комплексу «Гранд Бурже» від забудовника «Ліневич Груп»

Технічні характеристики

Житловий комплекс «Гранд Бурже» — це п'ять житлових будинків і торговельно-розважальний центр, розташовані на ділянці площею 4 га. Висота секцій становить 16-18 поверхів. Новобудова зводиться за монолітно-каркасною технологією із зовнішніми стінами з газоблоку nf міжквартирними з червоної цегли. Зовні будинки утеплюють мінераловатними плитами завтовшки 100 мм, а потім облицьовують декоративним тинькуванням «короїд». Насичені сірі відтінки оздоблення, білі акценти та панорамне скління надають житловому комплексу аристократичної стриманості. Для кондиціонерних блоків на фасадах передбачені спеціальні кошики.

На поверсі в залежності від секції розташовано від 5 до 7 квартир. У кожній секції забудовник встановлює два високошвидкісних безшумних ліфти: пасажирський і вантажопасажирський. З перших трьох будинків на ліфті можна буде спуститися в торговельний центр, а з четвертого та п'ятого — на підземний паркінг. Щоб відвідувачі шопінг-молу так само легко не потрапляли в житлові секції, піднятися на свій поверх можна буде тільки за магнітною карткою. 

Опалення в комплексі автономне — на його території побудовано газову котельню. Всі інші комунікації — загальноміські. Обслуговуванням території та інженерних мереж займається керуюча компанія.

Перші три будинки «Гранд Бурже» добудовані та введені в експлуатацію — деякі навіть раніше зазначеного терміну, що нечасто трапляється на первинному ринку. Здавати четвертий та п'ятий будинки девелопер планує поетапно: так, протягом нинішнього року будуть здані п'ять секцій четвертого будинку, а до кінця 2020-го — 6-а і 7-а секції п'ятого будинку.

Розташування та інфраструктура

Житловий комплекс «Гранд Бурже» розташований у Бучі — зеленому передмісті столиці. До 2020 року Буча була селищем міського типу й підпорядковувалась Ірпінській міськраді. Тепер це місто обласного значення, центр Бучацького району. Дорога з Києва до Бучі на машині займе 20-30 хвилин, на маршрутці — 40 хвилин. У 100 м від «Гранд Бурже» знаходиться зупинка громадського транспорту. Тут курсують маршрутки № 212, 422, 423, що їдуть від станції метро «Святошин», а також приміський автобус № 352, який направляється з Бучі в Ірпінь.

ЖК «Гранд Бурже» знаходиться в центрі міста, головний орієнтир — будівельний супермаркет «Епіцентр» по сусідству. Завдяки центральному розташуванню мешканці новобудови не відчуватимуть нестачу в інфраструктурі. Місцева концентрація дитсадків, шкіл, медичних установ і різних сервісів дасть фору багатьом спальним районам Києва. Так, у радіусі кілометра від «Гранд Бурже» розташовані:

  • комунальний дитячий садок «Капітошка» та приватні дошкільні заклади «Країна метеликів», «Зернятко», FunKids;
  • Бучанська гімназія — загальноосвітній заклад для здібних і талановитих дітей;
  • загальноосвітня школа № 4, що спеціалізується на вивченні іноземних мов;
  • приватна школа MB School, викладання в якій ґрунтується на австралійсько-канадській методиці;
  • Бучанська ДЮСШ, яка за показниками матеріально-технічної бази входить до п'ятірки кращих спортивних шкіл Київської області;
  • дитяча поліклініка та центральна міська лікарня;
  • спортклуби «Кристал», FitBerry, Energy, футбольний стадіон, а також студія хореографії та фітнесу StandUP & Dance;
  • супермаркети «Коло», АТБ, «Лоток», «Епіцентр», «Екомаркет»;
  • Бучанська міська рада;
  • територіальний сервісний центр МВС, де можна здати іспити на водійські права, оформити транспортний засіб, отримати довідку про відсутність судимості тощо.

Оскільки «Гранд Бурже» — багатофункціональний комплекс, на його території заплановано створення власної інфраструктури. Головна родзинка — це двоповерховий торговельно-розважальний центр, розташований на території новобудови. У березні 2021 року тут активно ведуться оздоблювальні роботи, а вже восени девелопер планує відкриття мола. На 3000 кв. м відкриється спортивний центр із басейном, супермаркет «Сільпо», магазин техніки Comfy, чотирьохзальний кінотеатр, дитяча зона розваг і фудкорт.

У дворах «Гранд Бурже» забудовник облаштує зони відпочинку з фонтанами, ігрові майданчики з прогумованим покриттям, зону workout, баскетбольний майданчик і поле для мініфутболу. Також забудовник обіцяє розчистити невелике озерце на території, облаштувати поруч із ним набережну й сквер. Стандарту бізнес-класу дотримаються й в оформленні вхідних груп: у лобі мешканців і гостей зустрічатиме консьєрж, для матусь і дітей буде відведено спеціальну кімнату, де можна буде змінити підгузок і нагодувати малюка.

Для автомобілів мешканців заплановано три підземні паркінги: під четвертим і п'ятим будинками (по 80 машино-місць), а також під торговельним центром. Вартість паркомісця — від $15 500. Деякі з них будуть забезпечені ролетними механізмами та зарядними станціями для електрокарів.

Особливу увагу в «Гранд Бурже» приділяють безпеці резидентів комплексу. Так, територія новобудови буде закритою, потрапити на неї можна буде за допомогою магнітного ключа. На в'їздах-виїздах встановлять контрольні пункти зі шлагбаумами. У дворах, на дитячих майданчиках, у кожному під'їзді та ліфті встановлять відеокамери. Охоронці цілодобово патрулюватимуть по всій території. 

Квартири в ЖК «Гранд Бурже»: планування та актуальні ціни від забудовника

Забудовник «Гранд Бурже» пропонує інвесторам одно-, дво-, трикімнатні квартири, а також дворівневі пентхауси з терасою на даху. Площі житла — від 29 до 129 кв. м. У перших чотирьох будинках розміститься 976 квартир, усього в житловому комплексі їх заплановано близько 1390.

У березні 2021 року вартість квадратного метра в новобудові стартує від 16 950 грн. Найдоступніша квартира обійдеться інвестору в 617 тис. грн у разі повної оплати — за цю суму можна придбати студію 30 кв. м у п'ятому будинку.

Площа та вартість нерухомості в ЖК «Гранд Бурже» в березні 2021 року

Тип нерухомості

Площа, кв. м

Вартість кв. м, грн

1-кімнатні

Від 29 до 51

Від 20 000

2-кімнатні

Від 54 до 87

Від 18 450 

3-кімнатні

Від 80 до 129

Від 16 950

Багатокімнатні

Від 113 до 126

Від 16 950

Варіанти оздоблення квартир у новобудові

Інвестори житлового комплексу «Гранд Бурже» зможуть отримати свої квартири з чистовим оздобленням. У відділі продажу запевняють: тут не економлять на будматеріалах, тому нарікань на оздоблення від забудовника не буває. У квартирах роблять лазерну стяжку підлоги, на кухні та у санвузлі монтують «теплу підлогу». На стінах — машинне гіпсове тинькування. Електрику підводять до точок підключення, в санвузлах та на кухні роблять виведення під сантехніку. Забудовник встановлює сталеві радіатори з терморегуляторами, металеві вхідні двері з утеплювачем і МДФ-накладками, всі лічильники. Вікна склять двокамерними склопакетами в металопластикових профілях KBE.

Умови купівлі квартири в ЖК «Гранд Бурже»

У березні 2021 року в «Гранд Бурже» реалізуються одно-, дво-, трикімнатні квартири та дворівневі пентхауси. Купити їх можна у разі повної оплати або оформивши розтермінування від забудовника. Інвестор повинен заплатити перший внесок від 30%, залишок суми виплачується рівними частинами щомісяця. Максимальний термін — до двох років.

Також у відділі продажу новобудови діють знижки на акції квартири. У березні нинішнього року дисконт діє на два планування: двокімнатну квартиру площею 59,06 кв. м і трикімнатну 82 кв. м. Першу можна придбати за $39 тис., а другу — за $53 тис.

Що пишуть на форумі новобудови

На форумі ЖК «Гранд Бурже» відбувається обговорення проєкту з 2017 року. Користувачі висловлюють думку про локацію новобудови, міське планування Бучі, ведуть дискусії про дозвільну документацію проєкту. Інвестори, які вже отримали ключі, діляться враженнями від оздоблення квартир. «В цілому все сподобалось, особливо вид із вікна — просто супер», — пише форумчанин під ніком SDI.

Індекс надійності новобудови

На пошуковику надійних новобудов Bild.ua житловому комплексу «Гранд Бурже» надано високий бал — 196 із максимальних 220. Це означає, що експерти сервісу відносять новобудову до надійних проєктів і рекомендують її для інвестицій.

Переваги та недоліки ЖК «Гранд Бурже»

Плюси житлового комплексу «Гранд Бурже»:

  • розташування в центрі Бучі, в 20 хвилинах їзди від столиці та в оточенні всіх необхідних інфраструктурних об'єктів;
  • все необхідне для родини з дитиною — дитяча поліклініка, близько десятка садочків у окрузі, три загальноосвітні школи та одна спортивна;
  • власний торговельно-розважальний центр, куди можна спуститися в домашніх капцях ;
  • облаштована територія комплексу з сучасними майданчиками, спортивними зонами, фонтанами та власним озером;
  • акцент на безпеці (перепусткові пункти, відеоспостереження, фізична охорона);
  • чистове оздоблення квартир від забудовника, включаючи «теплу підлогу»;
  • відсутність проблем із паркуванням (три підземні паркінги + стоянка ТРЦ + стоянка сусіднього «Епіцентру»).

Мінуси новобудови:

  • висока щільність населення — п'ять 16-поверхових будинків на 1300 квартир створять відчутне навантаження на мікрорайон;
  • відстань між першими трьома будинками — близько 50 м, тому вікна деяких секцій будуть виходити на сусідній будинок.

Про забудовника

Linevich Group — будівельна компанія з 15-річним досвідом, що веде будівництво в Ірпені та Бучі. Серед проєктів девелопера — «Версаль Парк», «Котляревський», «Соборний» та інші.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx