Подать объявление

Повний огляд житлового комплексу Luxberry Lakes & Forest в інфографіках

Повний огляд житлового комплексу Luxberry Lakes & Forest в інфографіках
Чим планують дивувати інвесторів забудовники, що зводять клубний житловий комплекс в елітному селищі під Києвом.

Содержание

У лютому 2021 року стартував продаж у житловому комплексі Luxberry Lakes & Forest — новому проєкті бізнес-класу. Забудовники BudCapital і Forum Capital зводять його в Козині Обухівського району. Примітно, що продажі в новобудові відкрилися на етапі 50% готовності монолітно-каркасних робіт, всупереч поширеній практиці старту продажів на стадії закладки фундаменту.

Журналісти порталу Domik.ua зібрали докладну інформацію про новобудову, яка буде цікава потенційним інвесторам, і презентували її у вигляді інфографік.

Візуалізація житлового комплексу «Люксбері Лейкс енд Форест»

Технічні характеристики новобудови

Житловий комплекс Luxberry Lakes & Forest — це два чотириповерхових будинки, розташованих у вигляді літери «П». Перший будинок буде складатися з шести секцій, другий — з трьох. У внутрішньому дворі розташується триповерхова будівля, де відкриється громадський кластер. Комплекс зводять за монолітно-каркасною технологією із зовнішніми стінами з цегли завтовшки у 250 мм. Утеплювати стіни планують мінераловатними плитами. Оздоблення фасаду буде комбінованим — з керамогранітної плитки та декоративного тинькування. 

Перші два поверхи новобудови сформовані з таунхаусів із окремими входами. Усього в житловому комплексі заплановано 23 таунхауси та 143 квартири. Кожен таунхаус має власний гараж на нульовому поверсі, майстерню та невеличке подвір'я. Особливістю квартир на останніх поверхах стануть кухні з додатковим верхнім освітленням — вікном на стелі.

Розвозити мешканців по поверхах будуть швидкісні безшумні ліфти з технологією плавного ходу. У кожній секції встановлять вантажопасажирський ліфт.

Одна з головних «фішок» Luxberry Lakes & Forest — в його незалежності від зовнішніх інженерних мереж. Так, в житловому комплексі заплановано автономне опалення. Газова котельня розміститься на даху одного з будинків. Вода подаватиметься з двох артезіанських свердловин. Також у новобудові буде передбачено систему резервного електропостачання, яка забезпечить стабільну подачу електроенергії в разі її відключення.

Забудовник планує ввести в експлуатацію обидва будинки одночасно — у II кварталі 2022 року.

Розташування та інфраструктура ЖК Luxberry Lakes & Forest

Житловий комплекс Luxberry Lakes & Forest будується в Козині Обухівського району, в Козацькому провулку, 11. Козин — невеличке селище міського типу з населенням близько 4 тис. осіб, відоме своїми рекреаційними зонами та елітними котеджами. Акваторії двох річок, більше десятка озер, хвойні ліси і відстань від галасливого міста сприяли тому, що на території Козина з'явилось кілька дитячих оздоровчих таборів і баз відпочинку, спа-клуби, гольф-центр. Як частина Конча-Заспи, селище Козин приваблює представників столичної еліти, які обирають це місце через хорошу екологію, близькість до міста та безліч зон відпочинку.

Із забудовою селища приватними садибами почала активно розвиватися його інфраструктура. Так, на території Козина працює приватний навчально-виховний комплекс «Розумка», що включає дитячий садок, початкову школу і артцентр. У дитячому садку дітей навчають художньої гімнастики, дзюдо, хореографії, читання та письма, а також годують натуральними продуктами з власної екоферми. У початковій школі педагоги роблять акцент на розмовній англійській — тут проводяться заняття з носіями мови. В артцентрі малюків навчають акторської майстерності, грі на музичних інструментах, вокалу, хореографії тощо. Керує центром співачка та педагог з вокалу Тетяна Піскарьова, серед вихованців якої зірки українського шоу-бізнесу. Навчання в дитячому садку коштує $850 на місяць, в школі — $1000.

Також у Козині знаходиться спортивна школа Серебрянських, дитяча школа мистецтв, приватний навчальний заклад Playroom Kids Club. У 2 км від місця будівництва Luxberry Lakes & Forest розташована Козинська загальноосвітня школа.

На території селища працює сімейна амбулаторія, де приймають лікарі загального профілю. Приватна медицина представлена ​​клінікою RCLIN, що розташована в 3 км від будмайданчика Luxberry Lakes & Forest. В RCLIN спеціалізується на молекулярній медицині. У сусідній будівлі працює відділення мережі медичних клінік Viva. Тут приймають лікарі всіх напрямів, можна викликати терапевта чи педіатра додому.

Купити сезонні овочі та фрукти, фермерське м'ясо і свіжовиловлену рибу можна на Козинському ринку, що в 2 км від Luxberry Lakes & Forest. Також у селищі працює кілька мережевих супермаркетів: «Фора», АТБ, «Коло». Щоб задовольнити найвибагливіші смаки елітної публіки, в Козині відкрилися спеціалізовані торговельні точки: наприклад, магазин із італійськими продуктами, лавка з фермерським м'ясом, французькою випічкою тощо.

Оскільки Luxberry Lakes & Forest запроєктований за принципом закритого заміського клубу, на території новобудови з'явиться вся необхідна інфраструктура. Так, в триповерховій будівлі у дворі житлового комплексу розміститься громадський кластер, де мешканці Luxberry Lakes & Forest зможуть спілкуватися, проводити зустрічі, відпочивати та відвідувати різні активності. Тут відкриється дитячий клуб, ресторан, спа-центр з салоном краси, йога-студія, аптека і коворкінг. Усього під комерційні приміщення виділено 2650 кв. м. На експлуатованій покрівлі кластера забудовники облаштують спортивні та ігрові зони.

Оскільки Luxberry Lakes & Forest будується на березі озера, у мешканців комплексу буде власний причал і пляж. На території новобудови також планується невелика водойма: взимку тут можна буде кататися на ковзанах.

Автомобілі резиденти комплексу зможуть залишати у закритому підземному паркінгу. Загальна кількість машино-місць у ньому — 116. Для власників таунхаусів передбачено 23 індивідуальних гаражі. 24 сімейних паркомісця у паркінгу будуть обладнані зарядними станціями для електрокарів.

Квартири та таунхауси в ЖК Luxberry Lakes & Forest: планування та актуальні ціни від забудовника

У лютому 2021 року в новобудові Luxberry Lakes & Forest можна купити квартири, таунхауси, комерційні приміщення та паркомісця. Усього в житловому комплексі заплановано 143 квартири. На кожному поверсі розміститься від 3 до 10 квартир в залежності від секції. Деякі варіанти планувань на 3-му та 4-му поверхах — це дворівневе житло з виходом на відкриті тераси.

На перших поверхах комплексу розмістяться 23 таунхауси, що вбудовані в будинки. У кожному будинку передбачений індивідуальний вхід, гараж та мініподвір'я.

Вартість квадратного метра в ЖК Luxberry Lakes & Forest стартує від 31 000 грн.

План-схема таунхаусів у ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест»

Ціна нерухомості в ЖК Luxberry Lakes & Forest у лютому 2021 року 

Тип житла

Площа, кв. м

Кількість планувань

Вартість квадратного метра, грн

1-кімнатна квартира

Від 51,9 до 74,2

18

Від 32 000 до 37 000

2-кімнатна квартира

Від 67,8 до 103,3

20

Від 31 000 до 37 000

2-кімнатна 2-рівнева

Від 89,3 до 157,5

28

Від 31 000 до 37 000

3-кімнатна квартира 

Від 102,3 до 147,9 

11

Від 31 000 до 40 500

3-кімнатна 2-рівнева

Від 121,2 до 192,3

5

Від 31 000 до 37 000

4-кімнатна  квартира

Від 126,5 до 127,3

3

Від 31 000 до 32 200

Варіанти оздоблення квартир у новобудові

Девелопери Luxberry Lakes & Forest вирішили здавати житло в новобудові з мінімальним оздобленням, залишивши простір для польоту дизайнерської задумки. На підлозі робітники зроблять лазерну стяжку, стіни залишать без оздоблення. У квартирах встановлять протиударні та протипожежні вхідні двері, сталеві радіатори з регуляторами тепла. Скління віконних отворів здійснять двокамерними склопакетами REHAU з режимом мікропровітрювання. До речі, у всіх житлових приміщеннях передбачені високі стелі — 3 м.

У квартирах ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест» ергономічні планування, різнорозмірні вікна і обов'язкові гардеробні, в яких також можна облаштувати технічні кімнати

Умови купівлі квартир у ЖК Luxberry Lakes & Forest

У лютому 2021 року придбати нерухомість у житловому комплексі Luxberry Lakes & Forest можна двома способами:

  • сплативши 100% вартості. Термін проведення платежу становить п'ять днів. Знижка — 10%;
  • оформивши розтермінування. Для цього необхідно внести перший внесок від 50% вартості житла. Залишок суми виплачується щомісяця рівними частинами до 31 березня 2022 року.

Що пишуть на форумі новобудови

Оскільки продаж нерухомості в житловому комплексі тільки стартував, на форумі ЖК Luxberry Lakes & Forest поки що лише кілька повідомлень. Усі бажаючі можуть у гілці, присвяченій проєкту, поставити запитання щодо новобудови, уточнити у представника відділу продажу вартість житла та поцікавитись перебігом будівельних робіт на майданчику.

Так виглядав будмайданчик «Люксбері Лейкс енд Форест» у січні нинішнього року

Переваги та недоліки ЖК Luxberry Lakes & Forest

Для тих, хто шукає компроміс між заміським житлом і сервісами багатофункціонального комплексу, сама концепція Luxberry Lakes & Forest стане головною перевагою. Також інвестори оцінять наступні плюси:

  • розташування в елітному селищі під Києвом з унікальним природним ландшафтом і одночасно 20-хвилинною досяжністю до центру столиці;
  • Обухівський напрям — один із найменш освоєних столичними забудовниками. Тому в часи пік на Столичному шосе практично не буває заторів;
  • розвинена інфраструктура селища, що включає в себе ресторани, спа-комплекси, дитячі розвиваючі центри, магазини, центр верхової їзди і гольф-клуб;
  • житловий комплекс створений за принципом закритого заміського клубу — це означає, що тут буде створено ком'юніті сусідів із певним рівнем доходу, соціальним статусом і життєвими пріоритетами;
  • вся необхідна інфраструктура відкриється на території житлового комплексу;
  • автономність новобудови: власна котельня, дві артезіанські свердловини, система резервного електропостачання;
  • природне озеро з причалом і пляжем біля будинку, а також набережні Козинки і Дніпра в 1-2 км;
  • можливість обрати найбільш підходящий варіант житла: звичайну квартиру, дворівневе житло з терасою або ж окремий таунхаус з індивідуальним входом;
  • закрита територія комплексу, яка буде знаходитись під цілодобовою охороною та відеоспостереженням.

З недоліків: у комплексі заплановано облаштування 116 паркувальних місць на 143 квартири. Це може стати проблемою для майбутніх резидентів, особливо якщо в родині більше одного автомобіля.

Про забудовника

Житловий комплекс Luxberry Lakes & Forest — колаборація забудовників BudCapital і Forum Capital. Перший працює на вітчизняному ринку з 2008 року, в його портфелі — житлові комплекси Star City, «Новопечерська Вежа», «Вежа на Ломоносова», «Французький квартал».

Девелопер Forum Capital створений командою професіоналів у галузі будівництва та фінансів. Компанія інвестує кошти в розвиток і реалізацію проєктів на ринку житлової та комерційної нерухомості, а також здійснює продаж готового і споруджуваного житла.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Petrovna• 
Хотелось бы узнать, что у этого жк по документам и почему у него нет индекса надежности?
0+1
Редактор Domik.ua• 
Поскольку продажи в новостройке стартовали несколько недель назад, специалисты Bild.ua пока не успели проверить надежность проекта. Если вам необходимо узнать его индекс надежности поскорее, вы всегда можете заказать детальный отчет на BildControl.
0+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее