Подать объявление

Повний огляд житлового комплексу «Власна Квартира» в інфографіках

Повний огляд житлового комплексу «Власна Квартира» в інфографіках
Розповідаємо, де можна купити квартиру з ремонтом «під ключ» в клубному будинку на столичних Теремках.

Содержание

Наприкінці 2021 року планується завершення будівництва житлового комплексу «Власна Квартира», що розташований у Голосіївському району столиці. Три будинки вже здані та заселені, в четвертому здійснюються оздоблювальні роботи, п'ятий добудовується. Комплекс невеликий, але завдяки розташуванню та можливості придбати квартиру з готовим ремонтом популярний серед інвесторів. Тож редакція порталу Domik.ua вирішила докладніше розказати про цей проєкт своїм читачам.

Так виглядає третій будинок ЖК «Власна Квартира»

Технічні характеристики

Новобудова «Власна Квартира» — це житловий комплекс комфорт-класу, що складається з п'яти будинків висотою 4-7 поверхів. Забудовником об'єкта є житлово-будівельний кооператив, що також має назву «Власна Квартира». Він зводить новобудову на п’яти земельних ділянках загальною площею 0,5 га. Всі будинки ЖК «Власна Квартира» будуються за монолітно-каркасною технологією, стіни — червона цегла 380 мм. Фасади утеплюються пінополістиролом, а далі оздоблюються декоративним тинькуванням.

Всі інженерні комунікації в новобудові загальноміські, окрім гарячої води та опалення — воно індивідуальне. Забудовник встановлює електричні програмовані конвектори «Оптімакс» в кожній кімнаті. Гаряча вода подається з бойлерів обсягом 100 л. Загалом у комплексі нараховується 191 квартира — від 8 до 13 на кожному поверсі.

Будинки розміщені на території, яка цілодобово охороняється. Підземний паркінг є в п'ятому будинку, додатково свої автівки мешканці «Власної Квартири» можуть залишити на стоянці по периметру будинків.

Перші три будинки житлового комплексу введені в експлуатацію, четвертий готується до здачі, п'ятий забудовник обіцяє ввести в IV кварталі 2021 року. 

Будинок

Поштова адреса

Кількість поверхів

Загальна кількість квартир/на поверсі

Зовнішні стіни

Термін здачі

№ 1

Вул. Ак. Вільямса, 8д

4

32/8

300 мм газоблок + 100 мм утеплювач

IV квартал 2013 року

№ 2

Вул. Ак. Вільямса, 8є

5

40/8

380 мм цегла + 150 мм утеплювач

IV квартал 2014 року

№ 3

Вул. Ак. Вільямса, 8а

5

41/9

380 мм цегла + 150 мм утеплювач

III квартал 2018 року

№ 4

Вул. Сергія Колоса, 1б

7

78/12

380 мм цегла + 150 мм утеплювач

II квартал 2019 року

№ 5

Вул. Ак. Вільямса, 4вд

 

5

/13

380 мм цегла + 150 мм утеплювач

IV квартал 2021 року

Розташування та інфраструктура

Житловий комплекс «Власна Квартира» знаходиться в Голосіївському районі Києва, а саме в житловому масиві Теремки-2. Будинки комплексу розташовані в умовному трикутнику між вулицями Сергія Колоса, Академіка Вільямса та Московським провулком. З одного боку ЖК «Власна Квартира» — приватний сектор Жулян, з іншого — новий мікрорайон «Ліко-Град 3». До найближчої станції метро «Васильківська» — 2,2 км, тобто близько 25 хвилин пішки. В 150 м від новобудови знаходиться зупинка громадського транспорту, де зупиняються тролейбуси № 12, 45 та маршрутки № 491, 499. 

Завдяки великій кількості новобудов у мікрорайоні тут розвинена соціально-побутова інфраструктура. Щоправда, до найближчого муніципального дитячого садка та школи більше 2 км, натомість через дорогу від житлового комплексу, тобто в радіусі кілометра, працюють наступні заклади:

  • приватні садки «Малюк Аристотель», «ЛікоСвіт», «Чудо-Чадо», Bambino Kids, Emily Kid, Rudyy Budynochok тощо;
  • приватні школи Family & Friends, EV-Private School, ACE school, а також школа усного рахунку Соробан, школа програмування Logika, музична академія Melody, художня студія «Бегемот Нося» тощо; 
  • амбулаторія № 6 Голосіївського району, приватні медичні клініки Liberi Studio, EvoClinic, «Медельвейс» та інші. 

Також в 150 м від житлового комплексу знаходиться торговельний павільйон, в якому відкрито супермаркет «Ашан», Domino's Pizza, фітнес-клуб Hiitworks, відділення «Нова Пошта» № 346 та салон краси. Через дорогу знаходиться житловий комплекс «Ліко-Град 3». На перших поверхах будинків тут працюють аптеки, банківські відділення, ресторани, дитячі студії, ветеринарні клініки, приватні медичні лабораторії, салони краси тощо. 

Власна територія житлового комплексу досить невелика, тому тут розміщено найнеобхідніше: зони відпочинку, дитячий майданчик та відкрита стоянка для автівок. По периметру будинків змонтовано відеокамери — всього 100 штук, тож охорона території ведеться цілодобово. На газонах та клумбах встановлена система автоматичного зрошення.

Квартира в ЖК «Власна квартира»: планування та актуальні ціни від забудовника

Наразі продаж ведеться в п'ятому будинку житлового комплексу «Власна Квартира». Це сучасний будинок клубного типу з оригінальним архітектурним рішенням: всередині п’ятиповерхової будівлі буде просторий атріум зі скляним купольним дахом. На кожному поверсі заплановано по 13 квартир площею від 24,10 до 84,80 кв. м. Усі планування квартир в п'ятому будинку правильних геометричних форм, з просторими кухнями та частково відкритими балконами. 

Мінімальна вартість квадратного метра в ЖК «Власна квартира» складає 36 250 грн. Найдоступніша однокімнатна квартира в новобудові коштує 1,24 млн грн у разі 100-відсотковій оплати. 

Площа та вартість нерухомості в ЖК «Власна квартира» в травні 2021 року

Тип нерухомості

Площа, кв. м

Вартість кв. м, грн

1-кімнатні

45

Від 38 450

2-кімнатні

Від 48 до 68

Від 37 150

3-кімнатні

84,8

Від 36 250

План типового поверху п’ятого будинку ЖК «Власна Квартира» 

Варіанти оздоблення квартир у новобудові

Однією з головних переваг житлового комплексу «Власна Квартира» є передача нерухомості інвесторам із готовим дизайн-ремонтом, тобто в стані «під ключ». Кожен ремонт узгоджується з майбутнім власником, всі матеріали, кольори, розташування розеток та вимикачів, плити, двері тощо власник обирає сам. Всі стіни та стелі в квартирі спочатку тинькують, а потім фарбують. На підлогах укладають шар звукоізоляційного матеріалу завтовшки 40 мм, потім роблять багатошарову «плаваючу підлогу», а поверх — німецький ламінат 32-го класу в кімнатах та керамічну плитку українського виробника в кухні, холі та санвузлі. Також забудовник встановлює двокамерні склопакеті в п’ятикамерному профілі Rehau, вхідні двері з замком Mult-T-Lock та ламіновані міжкімнатні двері. 

У кожній кімнаті встановлюються електричні радіатори «Оптімакс» із контролером та кондиціонер OLMO. У санвузлі монтується бойлер Ariston на 100 л. Сантехнічне обладнання в квартирах буде від бренду Cersanit, а змішувачі — німецької марки Kludi. 

Кожна квартира в житловому комплексі буде оснащена системою «розумний будинок». За її допомогою мешканці зможуть керувати опаленням, електроприладами, освітленням, та робити все це навіть із мобільного телефону. Крім того, кожне житло буде обладнано датчиками «антипотоп», пожежною сигналізацію та відеодомофоном.

Умови купівлі житла у ЖК «Власна Квартира»

У травні 2021 року придбати житло в ЖК «Власна Квартира» можна у разі повної оплати або оформивши розтермінування від забудовника. Інвестор повинен заплатити перший внесок від 50%. Залишок суми виплачується рівними частинами щомісяця або поквартально. Максимальний термін — до заселення.

Що пишуть на форумі новобудови 

На форумі ЖК «Власна Квартира» користувачі цікавляться тарифами на комунальні послуги в житловому комплексі, особливостями локації та дозвільними документами девелопера. Також тут можна ознайомитись із тим, як приблизно буде виглядати ремонт у квартирах — є фото оздоблювальних робіт, що викладені відділом продажу.

Переваги та недоліки ЖК «Власна Квартира»

Серед головних позитивних характеристик житлового комплексу «Власна Квартира» наступне:

  • мала поверховість новобудови, що надає проєкту камерності та затишку;
  • приватний сектор по сусідству, тож немає високої щільності забудови локації;
  • умовна доступність до метро — за бажання можна за 20 хвилин пішки прогулятися до станції «Васильківська»;
  • торговельний павільйон із супермаркетом та іншими магазинами в 50 м;
  • можливість придбати квартиру з ремонтом від забудовника на свій смак;
  • цікавий проєкт п’ятого будинку — з атріумом, панорамним склінням та частково відкритими балконами.

Не обійшлось без недоліків:

  • до найближчого муніципального садка чи школи доведеться їхати на транспорті;
  • відсутність великого парку в пішій досяжності;
  • маленька прибудинкова територія комплексу.

Стаття написана та опублікована на правах реклами.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее