Подать объявление

Пропозиції червня на квартири в ЖК «Нивки-парк»

Пропозиції червня на квартири в ЖК «Нивки-парк»
ЖК «Нивки-парк» розташований у Святошинському районі Києва за адресою: проспект Перемоги, 67. У 6 хвилинах пішої ходи знаходиться станція метро «Нивки».

Компанія «Інтергал-Буд» підготувала для своїх майбутніх інвесторів відразу декілька спеціальних пропозицій на квартири у житловому комплексі «Нивки-парк». 

Портал Domik.ua зібрав  усі подробиці акцій, а саме:

готові квартири з дизайнерським ремонтом. Мрієте про власне житло, та не хочете чекати декілька років, поки об'єкт здадуть у експлуатацію? У відділі продажу забудовника вам допоможуть обрати готову 1-кімнатну квартиру в готовому будинку; 

квартира у розтермінування. Придбайте житло  в ЖК у розтермінування до 3-х років та першим внеском від 30%. Спеціальна пропозиція діє лише до 30 червня 2021 року; 

квартири в кредит у рамках програми «Пільгова іпотека». Девелопер разом із банком-партнером «Глобус» пропонує кредит на мебльовані квартири з ремонтом строком до 20-ти років під 6,99% річних на перші 3 роки (в подальшому ставка становитиме 15,99% до погашення кредиту). Пропозиція також актуальна до 30 червня поточного року; 

готові до заселення квартири чекають на вас.  До 30 червня 2021 року інвестори мають можливість придбати вже готові до заселення квартири у новобудові. Більше інформації можна дізнатися у консультативному відділі. 

Візуалізація ЖК «Нивки-парк»

Отримати додаткову інформацію щодо умов придбання та наявності квартир можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 391 02 77.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що «Нивки-парк» – це об’єкт, що налічує 12 будинків комфорт-класу, в яких загалом запроєктовано 2877 квартир. Інвестори зможуть обрати помешкання плануванням на 1-5 кімнат площею до 146 кв. м. 

Житловий комплекс вирізнятиметься власною розвиненою інфраструктурою, представленою комерційними, офісними та розважальними об'єктами. 

Долучайтеся до обговорення проєкту на форумі ЖК «Нивки-парк».

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее