Подать объявление

Різдвяні знижки у ЖК UNIT.Home

Різдвяні знижки у ЖК UNIT.Home
ЖК UNIT.Home зводять у столичному Шевченківському районі, на вул. Сім’ї Хохлових, 8, що в 17-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Лук’янівська».

Новорічні свята створені для дива та домашнього затишку – впевнені забудовники ЖК UNIT.Home. Саме тому, компанії  KAN Development та UDP, сповістили про надання знижок інвесторам, які до 27 грудня 2019 року придбають житлову нерухомість у перших будинках комплексу. Порталу Domik.ua стало відомо, що заощадити можна до 15%.

У ЖК UNIT.Home діють різдвяні знижки від забудовників

Зазначимо, що на поточний момент до купівлі  доступні одно-, дво- та трикімнатні помешкання від 38 до 123 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра нерухомості бізнес-класу складає 35 000 гривень.

Дізнатися про умови пропозиції забудовників, а також подробиці щодо планувань можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 333 99 99.

Стисло про житловий комплекс

ЖК UNIT.Home – житловий квартал інноваційного парку UNIT.City, в якому, крім житлової складової, запланована офісна забудова, школа та готель, а також багатофункціональний благоустрій території та власні інфраструктурні об’єкти.

Візуалізація ЖК UNIT.Home

У будинках, заввишки від 5-ти до 25-ти поверхів, заплановано 2 477 квартир. На території всього парку передбачено запровадження smart-технологій та багато зручностей. Серед цікавинок – інформаційні системи всього «містечка». Наприклад, за допомогою спеціальних додатків, батьки будуть проінформовані про життя у школі, пересування дитини та його успішність. А в сучасному медичному центрі запровадять електронні картки пацієнтів, налаштують нагадування щодо профогляду, та підключать фітнес-трекери до IoT платформи UNIT.City. Не менш інтелектуальним і технологічним обіцяють створити спорткомплекс із фітнес-центром.

Дізнатися та обговорити ці та інші особливості проекту можна на форумі ЖК UNIT.Home.

Новина від компанії «КАН Девелопмент»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее