Подать объявление

Романтична пропозиція до свят у ЖК Millennium State

Романтична пропозиція до свят у ЖК Millennium State
ЖК Millennium State зводять у 25-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метро «Академмістечко», у місті Буча, за адресою: вул. Івана Кожедуба, 3.

Порталу Domik.ua стало відомо, що купуючи житлову нерухомість у ЖК Millennium State напередодні  8 Березня 2020 року, інвестори отримають приємні бонуси. Окрім 3-відсоткової знижки за умови повної сплати за обране житло, будівельна компанія R-Building дарує сертифікат на романтичну вечерю для двох у ресторані Toscana Grill в місті Буча.

Святкова знижка і романтична вечеря від забудовника ЖК Millennium State

Зазначимо, що на поточний момент для інвестування доступні квартири площею від 34,29 до 132,88 кв. м, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат. Серед планувань – дворівневе житло. Вартість стартує від 15 900 грн/кв. м.

Дізнатися умови придбання квартири у комплексі, а також розрахувати повну вартість обраного житла можна у відділі продажів за телефоном: +38 (095) 509 00 75.

Стисло про житловий комплекс

Millennium State – комплекс із житловою та комерційною нерухомістю класу «комфорт». У 10-ти секціях будинку, заввишки 11 поверхів, запроектовано 800 квартир, де втілено понад 30 варіантів планувань. Нежитлові площі різної квадратури призначені для закладів сфери комерційної діяльності.

На закритому подвір’ї, який реалізують завдяки збудованим по периметру прямокутника секціям, запланований комплексний благоустрій. Тут проведуть озеленення, а також з’являться сучасні спортивні майданчики, дитячі ігрові комплекси, затишні місця для відпочинку.

Задля безпеки мешканців та їх майна, у комплексі запланована розгалужена система відеоспостереження, передбачені послуги служби безпеки і власної комунальної організації. Крім того, лише  для мешканців буде створено послугу безкоштовного велопрокату, а також онлайн-систему для здійснення платежів або зв'язку з менеджером сервісу.

У мікрорайоні доволі розвинена інфраструктура. Поруч знаходяться навчальні заклади, торговельні точки, фітнес-центр та багато інших необхідних для комфорту об’єктів.

Приєднатися до спілкування інвесторів та дізнатися більше щодо характеристик проекту можна на форумі ЖК Millennium State.

Новина від будівельної компанії R-Building

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее