Подать объявление

Розпочато попереднє бронювання апартаментів у BOSTON Creative House 

Розпочато попереднє бронювання апартаментів у BOSTON Creative House 
BOSTON Creative House зводиться у Оболонському районі, на проспекті Степана Бандеры, 14б, що в 5 хвилинах їзди від станції метро «Почайна».

Порталу Domik.ua стало відомо, що SAGA Development відкрила попереднє бронювання апартаментів у проєкті BOSTON Creative House

Проєкт розроблений з урахуванням можливості жити, працювати, відпочивати та розважатися, не виїжджаючи за межі комплексу. Для цього 40% площ відведено під офіси, коворкінги, магазини, кафе та ресторани, сервісні бізнеси. Комерційні приміщення розташовані на перших чотирьох поверхах BOSTON Creative House, що формують своєрідний стилобат, всередині якого буде облаштований внутрішній двір для мешканців. 

Візуалізація BOSTON Creative House

682 апартаменти, площею від 37 до 111 квадратних метрів, будуть розташовані в двох 24-поверхових вежах. Відсутність забудови поруч забезпечує чудові видові характеристики з верхніх поверхів на центр Києва, гавань, Поділ та Оболонь. Оригінальні фасади будинків створюють динамічний ефект.  

Під стилобатом знаходитиметься підземний паркінг. Є можливість облаштувати наземну парковку, що сьогодні для Києва велика розкіш. Для власників електромобілів у підземному паркінгу будуть встановлені зарядні станції. 

Для дітей у BOSTON Creative House відкриють дитячий садок і студію розвитку. На території буде можливість займатися спортом на баскетбольному майданчику, скейт-парку, бігових та велодоріжках. Проєкт передбачає спеціальний майданчик для вигулу домашніх улюбленців. 

Навколо BOSTON Creative House, як і навколо інших проєктів SAGA Development, не буде парканів – інфраструктура комплексу буде відкритою для всіх охочих. З території можна буде потрапити до майбутнього парку «Почайна». 

Дізнатися більше про проєкт та долучитися до спілкування майбутніх інвесторів можна на форумі BOSTON Creative House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее