Подать объявление

Розпочато продаж квартир у будинку № 1 житлового району RYBALSKY

Розпочато продаж квартир у будинку № 1 житлового району RYBALSKY
Житловий район RYBALSKY будують у Подільському районі Києва за адресою: Набережно-Рибальська дорога, 3 і 9, у 5-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Поштова площа».

Як стало відомо порталу Domik.ua, напередодні Нового року, компанії Perfect Group та SAGA Development відкрили продаж квартир у будинку № 1 житлового району RYBALSKY. Це другий будинок-квартал, розташований на першій лінії Дніпра. 

Формат будинку №1 — Vertical Villagе

Будинок № 1 — перший у Києві, спроєктований у форматі Vertical Village. Він має вигляд окремих віл, об'єднаних в один будинок. Висота кварталу не перевищуватиме 9-ти поверхів, а завдяки каскадній архітектурі кожен мешканець матиме вікновид на Дніпро. Кольорова гама та текстура фасадів поєднуються зі склом панорамних вікон та відповідають загальній архітектурній концепції RYBALSKY

Квартири з терасами в 1-му будинку RYBALSKY

Частина квартир матиме вихід на просторі тераси, з яких буде відкриватися панорама центру міста — арка Дружби народів, Поштова площа та Труханів острів. Огорожі терас будуть розташовані з невеликим відступом від краю, тому мешканцям не заважатимуть сусіди з верхніх поверхів. Завдяки неоднорідності фасаду, балкони квартир також не межуватимуть один із одним. 

Зонування терас будинку №1

Перші рівні займатимуть комерційні приміщення, де розташуються об'єкти інфраструктури. Проєкт кварталу передбачає приватне подвір’я, на якому буде облаштовано ігровий майданчик для дітей. 

Кожне планування в будинку унікальне. Є як класичні помешкання, так і дворівневі з приватними терасами, двома ванними кімнатами та гардеробними. Для власників автомобілів запроєктовано підземний паркінг, який традиційно буде розташовано під внутрішнім двором.

Квадратний метр у будинку № 1 коштує від 48 877 грн.

Ознайомитись із відгуками інвесторів про об’єкт можна на форумі ЖК RYBALSKY.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx