Подать объявление

Розпочався продаж паркомісць у ЖК «Лісовий квартал»

Розпочався продаж паркомісць у ЖК «Лісовий квартал»
ЖК «Лісовий квартал» будують у місті Бровари на вулицях Київській і В'ячеслава Чорновола, в 15 хвилинах їзди на автомобілі від столичної станції метро «Лісова».

Компанія Cityconsult Development оголосила про старт продажу паркомісць у житловому комплексі «Лісовий квартал». Портал Domik.ua дізнався більше про вартість, метраж та особливості парковки. 

Відомо, що для безпеки автомобілів та спокою інвесторів передбачені криті паркомісця з цілодобовою охороною. Їх метраж складає 13,25 кв. м, а вартість становить від 318 тис.  до 331 тис. грн.  

Нагадуємо, що  ЖК  «Лісовий квартал» – це новобудова комфорт-класу, розташована в центрі Броварів. Комплекс представлений 12-ма будинками на 25 поверхів. Інвесторам доступні одно-, дво- та трикімнатні квартири площею 44-100 кв. м.

У 10-ти будинках комплексу вже проживають власники квартир, ще 2  – на завершальному етапі будівництва та незабаром будуть введені в експлуатацію. 

Інфраструктура комплексу представлена не тільки багаторівневим підземним паркінгом, а й приватним дитячим садочком на території, спортивними та ігровими майданчиками, магазинами, салонами-краси, кав’ярнями та ін. 

Дитячий садочок на території комплексу

Поруч із об'єктом знаходиться міська інфраструктура, недалеко розташована паркова зона та ліс – вдале місце як для родинного , так і активного відпочинку. 

Забудовник комплексу «Лісовий квартал» – компанія Cityconsult Development. В її активі сотні тисяч квадратних метрів нерухомості, вже введеної в експлуатацію. Ще 19 будинків у 7-ми різних ЖК наразі будуються. 

Дізнатися більше про об'єкт та долучитися до його обговорення з іншими інвесторами можна на форумі ЖК «Лісовий квартал».

Новина від компанії Cityconsult Development.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее