Подать объявление

Розстрочка на квартири бізнес-класу в ЖК Edeldorf

Розстрочка на квартири бізнес-класу в ЖК Edeldorf
Столичний ЖК Edeldorf зводять на Печерську, на вулиці Старонаводницькій, 42-44, в 16-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Печерська».

Компанія EDELBURG DEVELOPMENT вважає, що саме час переїхати на Печерськ і бути в епіцентрі культурних подій, почати милуватись краєвидами на Дніпро, Києво-Печерську Лавру та монумент «Батьківщина-Мати» з вікон власної квартири. Тому забудовник пропонує скористатися розтермінуванням на будь-яку видову квартиру або апартаменти у ЖК Edeldorf. Як стало відомо порталу Domik.ua, мінімальний перший внесок становить 25%, термін виплат залишку можливий до 36-ти місяців.

Трирічна розстрочка на житло у ЖК Edeldorf

Наразі, до купівлі у комплексі доступне житло площею від 43,66 до 175,19 кв. м, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат. Лише однокімнатних квартир девелопер пропонує 6 різних типів на будь-який смак. До того ж, в наявності – дворівневі три-, чотири- та п’ятикімнатні планування. Вартість квадратного метру стартує від 28 370 грн. Зазначимо, що введення комплексу в експлуатацію заплановане на IV квартал 2020 року.

Дізнатися детальні умови розтермінування, а також отримати консультацію щодо купівлі житлової нерухомості у комплексі можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 228 33 11.

Нагадаємо, що ЖК Edeldorf являтиме собою дві новобудови заввишки 26 поверхів. Житловий фонд складатимуть 436 квартир і апартаментів. Будинки об’єднає стилобат, у якому заплановані такі об’єкти інфраструктури, як багаторівневий паркінг, фітнес-центр, супермаркет, ресторан та офіси. На даху стилобатної частини облаштують внутрішній двір, доступний лише для мешканців комплексу.

Долучитися до спілкування інвесторів та ознайомитися з відгуками про об’єкт можна на форумі ЖК Edeldorf.

Новина від компанії EDELBURG DEVELOPMENT

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее