Подать объявление

RYBALSKY: особливості влаштування житлового району

RYBALSKY: особливості влаштування житлового району
Житловий район RYBALSKY зводять у Подільському районі Києва на Набережно-Рибальській дорозі, 3, 9, за 5 хвилин їзди на автомобілі від станції метро «Поштова площа».

Портал Domik.ua дізнався детальніше, як облаштована територія житлового району RYBALSKY. Компанії Perfect Group та SAGA Development розповіли про особливості та переваги проєкту, в основі якого — принцип квартальної забудови та поліфункціональність. 

Окрім житлових приміщень тут передбачена комерційна нерухомість, що сприятиме розвитку малого бізнесу та росту комерційної привабливості житлового району. Для резидентів будуть доступні магазини, шоуруми, салони краси, клініки та ін.  На других і третіх поверхах працюватимуть офіси, юридичні та ІТ-компанії, коворкінг та творчі майстерні.  Заплановано відкриття навчальних закладів для дітей.

Проєкт облаштування внутрішнього простору району 

На території RYBALSKY облаштують власний канал, який буде об'єднаний із Дніпром за допомогою тунелю, прокладеного під Набережно-Рибальською дорогою. Біля води запланована мальовнича набережна з можливістю швартування яхт.

Майбутній вигляд ЖР RYBALSKY

Власна набережна ЖР RYBALSKY 

У RYBALSKY також запланована особлива вулиця, де на перших поверхах будинків будуть розміщені численні кафе та ресторани — RestoPort. Тут працюватиме понад 30 гастрономічних закладів. Ідея проєкту —  створити унікальну гастро-територію, де будуть представлені заклади найкращих рестораторів. Також на території будуть облаштовані літні тераси з виходом до водойми. 

На теперішній час у RYBALSKY вже працюють арт-простори, де можна доторкнутись до сучасного українського мистецтва. У галереї 88 Hall проводять лекції, семінари, конференції та інші івенти. У вихідні тут можна відвідати майстер-клас із інтуїтивного живопису, а також прослухати лекції на теми краси, психології та ін. 

У Litvinova Gallery можна ознайомитися з творами  самої художниці та інших майстрів, які розвивають напрям сучасного українського мистецтва.

Заїзди в паркінги запроєктовані з боку вулиці, а на їхніх дахах створені зелені зони відпочинку, доступні лише резидентам житлового району. 

Облаштовані зони для занять спортом на даху паркінгу ЖР RYBALSKY 

Крім того, в RYBALSKY передбачена система паркінг-шерінг. Тобто, власник паркомісця може здавати його в оренду та отримувати прибуток. Оплата здійснюватиметься через мобільний додаток. Також за допомогою програми можна буде перевірити  кількість вільних місць для паркування.

Щоб дізнатися більше про наявність і вартість нерухомості RYBALSKY, звертайтесь у відділ продажу за телефоном: +38 (044) 290 73 55.

Долучайтеся до обговорення проєкту з інвесторами на форумі ЖК RYBALSKY.

Новина від Perfect Group та SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx