Подать объявление

Ще більше простору від bUd development – двоповерхові квартири в ЖК «СТАРТ»

Ще більше простору від bUd development – двоповерхові квартири в ЖК «СТАРТ»
ЖК «СТАРТ» зводять у Шевченківському районі столиці, в 6-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Лук’янівська», на вулиці Шолуденка, 30.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у ЖК «СТАРТ» до купівлі доступні дворівневі квартири, площами від 107 до 150,84 кв. м у 26-поверхових секціях 1.1 і 2.3. У відділі продажів компанії bUd development розповіли про планування двоповерхових помешкань.

У ЖК «СТАРТ» реалізують дворівневе житло

Квартири доволі просторі, світлі та затишні. Перший поверх максимально звільнений від усього зайвого. Це ідеальний простір для сімейних вечерь та зустрічей із друзями. Другий поверх – приватний, більш підходить для спокійного відпочинку, тому спальні кімнати здебільшого заплановані саме тут. Також в оселі є вітальні, коридори, передпокої, ванні кімнати, санвузли. У деяких окремо заплановані пральні та гардеробні. У квартирах – панорамні вікна та лоджії, завдяки чому мешканці зможуть спостерігати світанки та заходи сонця, мінливість погоди, буяння фарб при зміни пір року та ритм мегаполісу.

Вартість квадратного метра в дворівневих квартирах становить 33-36 тис. грн. У продажу – три-, чотири- та п’ятикімнатне житло. Дізнатися більше про планування та отримати вичерпну консультацію щодо комплексу та інвестування можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 73 28.

Нагадаємо, що «СТАРТ» – житловий комплекс комфорт-класу. Проектом забудови заплановано зведення 7-ми різноповерхових житлових секцій, з’єднаних між собою у формі трикутника. Завдяки такому архітектурному рішенню, всередині буде створений затишний приватний простір для мешканців. У комплексі передбачений власний дитячий садочок, торговельний центр та підземний паркінг із ліфтовим сполученням. Завдяки вдалій локації, для мешканців доступні багаточисельні об’єкти інфраструктури центральної частини міста.

Висловити свою думку щодо особливостей комплексу, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «СТАРТ».

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Евгения• 
Визуализация классная. А есть в продаже квартиры уже с ремонтом?
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее